Ako zistiť či som s niekým mala sex?

rolka

Vy ste ake sprosteeeee?
Ked neviete pit tak nepite a neze potom neviete komu ste nohy roztiahli a kto vam pchal vtaka do huby... stetky...
Dnesne pubertacky pojasene...

Ovecky

Neodsudzovat! Mne sa stalo presne toto iste, ale pochybujem, ze z alkoholu. Proste dala by som krk, ze mi tam dotycny nieco vsypal. Dodnes neviem ci bol alebo nebol sex, prebrala som sa v polovici oralu z jeho strany a zasa odpadla. A musim s tym zit. Ani neviem kto to bol. Chvalabohu testy na choroby a tehotenstvo boli negativne. Takze tak.

in blossom

podla mna si nemala. lebo ak si panna a bolo by to pri chlastacke len tak s niekym, koho ani nemas nejak extra rada, tak by si to nedala "bezbolestne", takze minimalne by si na druhy den pocitovala nejaky diskomfort v tej oblasti, pripadne i nejaku krv videla na spodnej bielizni. pre pokoj duse si kup ten test, ale urcite ti vyjde negativny.

a to okno pri opici nechapem ani ja, ja teda moc nepijem, za doterajsi zivot som bola mozno 6krat opita, z toho 3 krat tak, ze som vracala, proste strasny stav, neskonale tocaky aj to, ze som nedokazal udrzat rovnovahu a nevedela normalne chodit. pamatam si, ako ma kamarati podopierali, ked som chodial vracat, zakazdym isli so mnou. pamatam si zas pri tej inej prilezitosti ako som jedno hovado vyhodila z izby, co sa po mne sapal, aj ze som na neho nakricala a prisli tam dalsi. ani raz v tychto "na srot" situaciach sa mi nestalo, ze by som si nieco nepamatala. pamatam si uplne vsetko, hlavne to ako mi bolo desne zle. to sa fakt da mat okno? nezazila som, to by som asi mala uz otravu alkoholom

Lili92

Nechapem. Take veci sa sem-tam proste stanu. Ak ste sa s tym este nestretli alebo to nezazili budte radi. Teraz ju kvoli tomu nemusime ukamenovat. Autorka prosi o radu a nie o odcudzujuce komentare.

uuleuskauu

To nemyslis vazne??? Fake tema??? Este sa vam nezacal skolsky rok? Ty nemas co robit? To ja ked som bola spita na mol, ale tak, ze hroza, tak ja som si pamatala uplne, ale uplne vsetko z toho vecera (tych vecerov, bolo ich viacej uz v zivote mojom, kedy sme sa spili jak dúhy...) Nasledovala grcacka a spanok. Tam to vzdy skoncilo. Ale ze by som si nepamatala na nieco z toho vecera, to sa mi este nikdy nestalo. Odpoved je jasna: Pokial si na ziadny sex nepamätas, TAK ANI ZIADNY NEBOL! A neverim, neverim a este raz neverim, ze by si mohol niekto nepamätat, co robil, o com sa rozpraval so spoluchlastajucimi, aku hudbu spolu pocuvali...ci bol aj sex...neverim, ze si niekto nepamäta. Podla mna si kazdy vsetko pamäta. Vsetko, co v den chlastacky robil a nerobil, povedal a nepovedal, kto co povedal jemu, aka hudba sa pocuvala. KAZDY SI PAMÄTA!!! Slovami "nemamätam si to a to, ze ci som mala sex" iba ospravedlnuje svoje konanie zena, ktora naozaj mala pocas chlastacky s niekym sex.

Niejetovpohode

Ľudia vy ste sa zbláznili? Vám toto príde normálne?. Normálne tu čítam komentáre a neverím vlastným očiam ako sa jej tu idete zastávať ako keby to bolo v poriadku. A dospelí ludia, čo o autorke témy sa povedať určite nedá, ešte ju v tom podporte a povedzte jej, ako je to normálne a nech v tom pokračuje. A už vôbec nerozumiem tomu, ako sa dievča môže až tak opiť, že si domýšla že ju niekto nabúchal. Myslím že v tom nebol len alkohol, ale kto by to tu verejne napísal. A autorka témy: teraz sa utápaj v tvojej sprostosti, nemáš čo piť, keď to potom takto dopadne. Pochybujem že máš nejaký rozum. Dospelý normálny rozumný človek sa určite neopije tak, že by si nič nepametal, lebo taký človek pozná svoju hranicu. Ty nie.

Defcon

Nooo boooože. Dievca sa ozralo a nic si nepamäta..... kto tym nepresiel, nech sa hlasi u sudruha Žinčicu. Praveze sa to stava tym zodpovednejsim, lebo nechlastaju kazdu chvilu a teda nevedia ako pit a nemaju hranicu.
Dievca, neviem ti poradit ,ale citim potrebu sa ta zastat pred bandou luzrov, co ta budu chciet mravokarne urazat....

poradim38

Naco slopete ked si potom nic nepametate a ani neviete ci vas niekto pretiahol.... to je trosku moc podla mna......