Mám 24 rokov. V poslednej dobe sa moja pamäť extrémne zhoršila a sústrediť sa nemôžem snáď na nič. Vyrušiť ma potom dokáže čokoľvek. Som presvedčený že mám ADHD aj keď to nemám potvrdené zatiaľ ale všetko tomu nasvedčuje.
Celý život mám nejaké psychické problémy. Už ako malý chlapec som mal OCD, všetko som opakoval, mal som na to systém. Moja mama silná katolíčka to prisudzovala tomu že som poverčivý. Až o niekoľko rokov už ako starší som zistil čo to skutočne je.
Potom prišli iné veci, strach so spoločnosti, komplexy(prepadnutý hrudník), slabšie depresie. Chaos v hlave. Pocity menejcennosti. Slabá (žiadna) osobnosť,
samota
Pamäť som mal vždy dobrú, v škole ma mali za šikovného. Všetko som si ľahko zapamätal a v hlave udržal.
Teraz?
V hlave mám zmätok, nič si nepamätám. Snažím sa učiť anglicky, ako viem celkom dobre ale bojím sa komunikovať a nové slovíčka zabúdam rýchlejšie ako sa ich učím. Keď si pozriem seriál, o rok môžem pozerať znovu, ako nový, ako viem mena hlavných postáv a hlavnú zápletko ale ostatné zabudnem. Keď idem pozerať novú sériu neviem o čom bola predošlá.
Nedávno som na pc potreboval niečo čo som si sám navrhol, nemal som šajnu vôbec ako som to robil a ako to funguje :D Ako by to robil cudzí človek.
V práci všetci nadávajú ako si nič nepamätám, je to hrozné.
Nedokážem sa ani sústrediť, všetko ma dokáže vyrušiť okamžite. V hlave mám chaos, strašný, bežia tam ako by náhodné myšlienky čo zahlcujú myseľ. Neviem to popísať.
Fungujem už ako stroj, bez emócii, bez ducha.Idem do práce lebo musím, doma niekedy po práci hneď zaspím. Nedokážem robiť to čo chcem, som na to príliš slabý, nedokážem držať krok so svetom a fungovať.
Neviem si požiadať plat, ako by som nemal nárok. Každý ma hneď zmanipuluje a využije.
Neviem sa rozhodnúť, neviem čo presne chcem, nemám názor na nič, a ak mám mení sa každú chvíľu alebo je hlúpy alebo nie je môj.
Celý život sám, nikto okrem rodičov mi nikdy nepovedal že ma miluje, preto nemám ani emócie, som chladný.
Máte aj Vy podobné problémy s pamäťou, pomohlo vám niečo. To ma hnevá najviac aktuálne.