Bolesť uší, spánkov, pískanie zo stresu?

Príspevok v téme: Bolesť uší, spánkov, pískanie zo stresu?
mata39

Ahojte, v prvom rade chcem povedať, že pôjdem k ORL na vyšetrenie, každopádně ma zaujíma, či si myslíte, že nižššie opísané problémy by mohli byť zo stresu.

Pár mesiacov pociťujem miernu niekedy intenzívnejšiu tupú alebo bodovú bolest v ušiach, v oboch nie len v jednom. Nikdy nebolia naraz skôr sa akokeby striedali, okrem toho sa bolesť posledné týždne zintenzívnila, pridala sa bolesť hlavy v oblasti spánkov a postupne sa akokeby rozrastá ďalej do jednej alebo druhej polovice hlavy. Okrem toho som zaregistrovala častejšie pískanie a šum v uchu.
A teraz k mojej pôvodnej otázke, myslíte si, že by to mmohlo byť čisto psychosomatické alebo súvisieť so stresom? Môže to byť zo sedavého zamestnania, klimatizácie v práci...? Nikdy som bolesť uší nemala a netypicky sa nejedná o bolesť len jedného ucha alebo jednej strany. Tieto bolesti sú čím ďalej tým častejšie počas dňa. Stretli ste sa s tým už niekto? Napadá vás o čo by mohlo ísť?
Ďakujem za odpovede

He Is A Legend

Cauko uz si to vyriesila co ti bolo ? Ja mam to iste resp este som nebol u lekara ale od leta s prestavkami ma boli prevazne lave ucho raz to prejde na mesiac pokoj potom zas na 3 dni bolesti zalahnute zas to prejde na tyzden a stale takto dokola ja som uz total zufaly :/