Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zatrpknutý chlap

Príspevok v téme: zatrpknutý chlap
Moniccaa

Spoznala som jedného chlapa cez spoločných známych. Nič spolu nemáme, ale veľmi mi padol do oka, nemôžem si pomôcť ale veľmi ma priťahuje. On je však veľmi hanblivý, ostalo mu to z detstva a preto sa žiadnej žene ani nepokúša dvoriť, avšak, kvôli tomu že je sám, zatrpkol...viem to od spoločných známych, viem, že ho trápi, že je sám ale nemôže čakať, že ho zbalí žena, takých je málo...na druhej strane mi jeho hanblivosť príde sympatická a viem že čaká na ,,tú pravú", na rozdiel od toľkých sukničkárov, na ktorých som doteraz mala ,,šťastie"...avšak, on je kvôli tomu natoľko nešťastný (ľudia okolo neho zadaní, majú svadby atď) že pije a začal aj fajčiť...dokáže vypiť aj pol litra alkoholu...ak chce, dokáže nepiť aj dlhodobejšie, ale sama som videla, že keď bol raz von, zobral si so sebou aj ploskačku...no je toto normálne? Spoločná kamarátka, ktorá ho dobre pozná hovorí, že ak by si niekoho našiel, nepil by ale neviem...neviem či sa mu páčim aj ja, či mám urobiť prvý krok, nechcem sa vtierať, ale na druhej strane, kde mám istotu, že by v budúcnosti nepil? Netúžim byť s alkoholikom...Síce spolu nič nemáme ale najradšej by som bola, keby z toho buď niečo bolo (ak by ho prešla tá zatrpknutosť) alebo keby som si ho vedela nejak vyhodiť z hlavy, ale ako to mám spraviť? Vopred ďakujem za názory

Kontr0lor

Ono tom je ten začarovaný kruh. Mám komplexy - nikto ma nechce. Možno keby chcel postupne by zmizli ale kedže ma nikto nechce len sa prehlbujú :D Ale diky aspoň viem že nikdy nikoho mať nebudem, lebo komplexy tu budú no pekne so mnou

baradu

poznám tiež pár mužov takého typu a podľa mňa ak si nájdu ženu, tak ich to prejde. ako zatrpknutosť, tak aj alkohol.
ale asi treba z tvojej strany trochu väčšiu aktivitu, akú by si možno u iného chlapa nepotrebovala.

Moniccaa

Lollka - Ďakujem za rozumný názor, skúsim to takto, ono je to tak, že väčšinou človek poradí ostatným a sám sebe nie, aspoň u mňa je to tak, preto to analyzujem takto :D no a hlavne to pitie sa mi nepozdáva, a to že síce nie predo mnou ale viem že sa ľutuje že je sám a nič pre to nespraví..nevravím že konkrétne so mnou musí niečo mať, nemusí z toho byť nič ale má kamarátky od ktorých to viem..je z väčšieho mesta, žien je tam predsa dosť :D no a ženy aj trochu kastuje...každopádne vďaka za koment, uvidím už ako bude... :)

Lollka

Nereaguj na Pilcuka ten to nema v hlave v poriadku, zbytocne s nim zabijas cas. K tomu tvojmu, ako je este zatrpknuty okrem toho ze pije? Na takychto si treba dat pozor lebo sa u nich stava ze znenavidia zeny a bude z nich nieco podobne ako Pilcuk. Aj keby nepil ak je zakomplexovany a zatrpknuty moze s nim byt velmi tazky vztah. Ja na tvojom mieste by som ho najskor viac spoznala ako kamarata. Moze mu dat zatial najavo mierny zaujem ale nechavaj to v kamaratskej rovine. Zisti viac o tom aky je a aky ma nazor na zeny. So zakomplexovancom si nezacinaj, znicil by ta. Uvidis tiez jak vazne je to s jeho pitim. A ak by sa ti po tom vsetkom zdal byt ok tak ho zbal ty.

Moniccaa

Pilcuk - tak teda tu je moja odpoveď, nie, vôbec nečakám na to aby sa mi ktokoľvek doprosoval alebo tlačil do zadku, ak prihovoriť sa niekomu znamená doprosovať sa alebo tlačiť sa do zadku tak potom neviem prečo to očakávaš od žien...či ak neurobí prvý krok žena, tak sa hrá automaticky na princeznú a ak ho nechce urobiť chlap (ak má záujem) tak sa hrá na čo?...keby takto rozmýšľali naši tatkovia, tak by sme tu zrejme ani neboli :)) to nemá nič s bankovým kontom, len zvažujem, či to mám skúsiť. Všetko. Viac sa mi tu nechce doťahovať. Pekný večer.

Moniccaa

Pilcuk - ja som sa pýtala na názory na moju tému, nie na to, či ten muž má tučné bankové konto alebo nie, a ako by som sa podľa tvojho ,,cteného" názoru správala, keby ho mal. To je celé. Nemusíme sa hneď navzájom urážať, je to primitívne, nepoznáme sa, takže sa každý starajme o to, čo dokáže svoj vlastný mozog :)

Pilcuk

Moniccaa, ja som sa práveže vyjadril k téme, len tvoj mozog nie je schopný vygenerovať adekvátnu odpoved na moje otázky, ktorou by si moje niektoré tvrdenia vyvrátila a zároveň vysvetlila zmysel ženských hier na "mačku a myš". Jediné, čo dokážeš - a vzhľadom na príslušnosť k "nežnejšiemu" pohlaviu ma to vôbec neprekvapuje - je svoju neschopnosť odpovedať na otázku zakrývať tým, že odvraciaš pozornosť na mňa a môj život.

ThirstySailor

Už si projektuješ, že už ho máš a že ste spolu, hoci spolu ešte nie ste. On je alkoholik podľa teba, ale to ešte neznamená, že chce byť s tebou, čiže ako? Ak pije, tak mu treba povedať, že sú aj lepšie zábavky, ale samozrejme že ľahšie je podľahnúť alkoholu, mozoček sa zabaví bez menšej námahy, ak by som sa na to mal pozrieť freudovsky.