Spoznala som jedného chlapa cez spoločných známych. Nič spolu nemáme, ale veľmi mi padol do oka, nemôžem si pomôcť ale veľmi ma priťahuje. On je však veľmi hanblivý, ostalo mu to z detstva a preto sa žiadnej žene ani nepokúša dvoriť, avšak, kvôli tomu že je sám, zatrpkol...viem to od spoločných známych, viem, že ho trápi, že je sám ale nemôže čakať, že ho zbalí žena, takých je málo...na druhej strane mi jeho hanblivosť príde sympatická a viem že čaká na ,,tú pravú", na rozdiel od toľkých sukničkárov, na ktorých som doteraz mala ,,šťastie"...avšak, on je kvôli tomu natoľko nešťastný (ľudia okolo neho zadaní, majú svadby atď) že pije a začal aj fajčiť...dokáže vypiť aj pol litra alkoholu...ak chce, dokáže nepiť aj dlhodobejšie, ale sama som videla, že keď bol raz von, zobral si so sebou aj ploskačku...no je toto normálne? Spoločná kamarátka, ktorá ho dobre pozná hovorí, že ak by si niekoho našiel, nepil by ale neviem...neviem či sa mu páčim aj ja, či mám urobiť prvý krok, nechcem sa vtierať, ale na druhej strane, kde mám istotu, že by v budúcnosti nepil? Netúžim byť s alkoholikom...Síce spolu nič nemáme ale najradšej by som bola, keby z toho buď niečo bolo (ak by ho prešla tá zatrpknutosť) alebo keby som si ho vedela nejak vyhodiť z hlavy, ale ako to mám spraviť? Vopred ďakujem za názory
zatrpknutý chlap
Pilcuk - ty vieš s prepáčením h* o tom, čo si ja myslím a koľko mám rokov :D môžeš to len tipovať...a moja téma bola o niečom inom, takže končím s týmto doťahovaním sa, kľudne si ďalej čakaj kým ťa nejaká pozve na kávu a pod, možno sa raz dočkáš, keď prestaneš odsudzovať každého o kom nič nevieš
no ak chces konkurovat tej flaske s ploskackou, tak kludne, ale si v tomto v dost slabej pozicii, jedine ze by si si potrebovala iba nieco dokazovat
Moniccaa, obmedzené zmýšľanie máš zrejme ty, ked si myslíš, že sa muži budú stále doprosovať. Zrejme už nebudeš úplne najmladšia, s pribúdajúcim vekom bude záujem zo strany mužov o teba klesať až budeš nútená aj ty zdvihnúť zadok a niečo spraviť pre to, aby si mala vzťah. Ak sa tak nestane, na vzťahy zabudni. To, že si žena a si vo výhode v tom, že si mužmi oslovovaná, dobýjaná neznamená, že neostaneš sama s mačkami či psom, ak nezmeniš svoj prístup. Sú také prípady a malo ich rozhodne nie je.
Pilcuk ty si bez sance najst si zenu.Tvoje myslenie odradi kazdu.
Autorka - chlapa nezmenis musi sam chciet.
Rozmyslam - Ďakujem za odpoveď, našťastie nie a dúfam že ani nenatrafím :D
Pilcuk - tak to máš dosť obmedzené zmýšľanie, keď tak súdiš niekoho koho absolútne nepoznáš :) predstav si, že by som to riešila bez ohľadu na jeho finančné konto
Zeny zapamatajte si uz konecne, ze chlapa nezmenite!!!! Nikdy, takze ak je zatrpknuty, taky aj ostane.
Inak nenatrafila si nahodou na Pilcuka? :)
To chlap sa má ženskej doprosovať a tlačiť jej do zadku, aby sa milostivá cítila ako princezná a aby milostivá ukázala, že má ústa a vie rozprávať ? To naozaj sa dnešné emancipované, mužom rovnocenné ženy musia stále hrať na princezné ? Zas na druhej strane, keby mal drahé auto,resp. autá, luxusný dom a bolo by o ňom známe, že má tučné bankové konto, nemala by si taký problem spraviť prvý krok aj ty. Samozrejme, keby mal tučné bankové auto, už dávno by mal ženu, deti.
ssssss - Ďakujem za odpoveď, ale ak sa môžem spýtať, ako mám chápať, že si nezaslúži nikoho takého ako som ja? :D akože, nemá šancu sa spamätať, alebo som za divnú že by som to chcela zmeniť? :D
Iba kalkulujes co je pre teba lepsie...jeb na to ;)
Myslim ze uz je teraz jasne ze si nezasluzi nikoho takeho ako si ty...