Spoznala som jedného chlapa cez spoločných známych. Nič spolu nemáme, ale veľmi mi padol do oka, nemôžem si pomôcť ale veľmi ma priťahuje. On je však veľmi hanblivý, ostalo mu to z detstva a preto sa žiadnej žene ani nepokúša dvoriť, avšak, kvôli tomu že je sám, zatrpkol...viem to od spoločných známych, viem, že ho trápi, že je sám ale nemôže čakať, že ho zbalí žena, takých je málo...na druhej strane mi jeho hanblivosť príde sympatická a viem že čaká na ,,tú pravú", na rozdiel od toľkých sukničkárov, na ktorých som doteraz mala ,,šťastie"...avšak, on je kvôli tomu natoľko nešťastný (ľudia okolo neho zadaní, majú svadby atď) že pije a začal aj fajčiť...dokáže vypiť aj pol litra alkoholu...ak chce, dokáže nepiť aj dlhodobejšie, ale sama som videla, že keď bol raz von, zobral si so sebou aj ploskačku...no je toto normálne? Spoločná kamarátka, ktorá ho dobre pozná hovorí, že ak by si niekoho našiel, nepil by ale neviem...neviem či sa mu páčim aj ja, či mám urobiť prvý krok, nechcem sa vtierať, ale na druhej strane, kde mám istotu, že by v budúcnosti nepil? Netúžim byť s alkoholikom...Síce spolu nič nemáme ale najradšej by som bola, keby z toho buď niečo bolo (ak by ho prešla tá zatrpknutosť) alebo keby som si ho vedela nejak vyhodiť z hlavy, ale ako to mám spraviť? Vopred ďakujem za názory