Dobré rano, chcem sa opýtať, či mi viete poradiť, kedy môžem už normálne fungovať po takej menšej viróze. V nedelu som sa už cítila zle, bolesti klbov, svalov, teplota 37.5..... v pondelok som mala tiež ešte teplotu, ale to max tiež do 37.2 takže žiadnu horúčku som nemala. Včera už nič, cítila som sa už dobre, akurát ma hrdlo bolí, mám ho trochu červené ešte. Dnes ešte ležím doma, ale zajtra už musím kvoli povinnostiam fungovať, lahnem si možno až poobede. Samozrejme budem sa snažiť fungovať v kludovom režime, aspoň do tej soboty. Cez víkend to plánujem ešte doležať ak bude treba. Chcem sa teda spýtať, či môžem už aj s tym trochu červenym a bolavým hrdlom ísť von, fungovať a že či sa mi to nevráti, resp. či stačili tie 3 dni aspoň na nejaké uzdravenie. Cítim sa lepšie, ďakujem za odpoveď.
Môžem už normálne fungovať???
Tak ja som nemala iba bolesť hrdla. Píšem že som mala aj zvýšenú teplotu a cítila som sa velmi zle, všetko ma bolelo. Keby ma iba trošku škrabalo v hrdle tak okej. Ani ja by som z toho nerobila drámu, len keď tam bola aj tá teplota a bolesti svalov, tak že či to stačí. A hrdlo ma bolí už od tej nedele, čo sú už 4 dni a myslím si že to je dosť už. Preto sa pýtam, či to samé zmizne, či sa mi choroba nevráti. Obávam sa aby neprišlo niečo ešte horšie. Ďakujem za odpovede
Booze moj keby mam vždy keď ma boli hrdlo ležať týždeň v posteli to už kde by som bola.. Pi čaj keď tak nejaký vitamin C si daj
Ja by som sa chcela opytat trochu odveci, ci si myslite ze mozem mat anginu ked nemam bolesti v mandliach ani ich zvacsene iba mam pocit ze je na nich taky povlak, tento stav trva asi treti den, ale mam hrdlo cervene a aj take pupaciky male ako keby, hrdlo ma vobec skoro neboli iba niekedy ked prehltnem. Moc dakujeeem za odpoved :)
Veď áno, nemám na výber ale nechcem aby sa mi stav zhoršil.. nemôžem si to teraz vôbec dovoliť. A poznám vela ludí čo s bolesťou hrdla fungujú alebo fungovali a nič sa im nestalo, len ja sa vtedy neviem sústrediť na dosť vecí, keď ma niečo bolí a nie som fit.... bojím sa iba toho že sa mi to vráti, nebola som ani u lekára, čiže neviem ani čo mi bolo presne, no usudzujem že iba vírus nejaký. Iba sa chcem uistiť, že či stačia tie 3 dni na tu inkubačnú dobu, keď sa cítim už fajn, síce nie úplne, ale keď sa nadopujem nejakými vitamínmi, či sa to hrdlo spraví samo aj keď budem normálne fungovať.
Mas inu moznost? Ak nemusis tak zostan doma to uz poriadne vylezat ale ked mas povinnosti ako si sama pisala tak asi aj tak nemas na vyber takze zbytocna otazka
Nie. Ved ta boli hrdlo.