Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhé vyučovanie, zlý rozvrh

rtzrtz

a preco tam tak dlho kvasis ? nepoviem v zime budis ale v lete ?
ja som sa v lete pratal zo skoly pred 12tou ani bohovi dlhsie... aby som tam trcal do 15.20 by som sa musel asi s konom zrazit :D

Maturantka7

Ano na gympli.
Tak to jej nezavidim, my sme do teraz nali fajj rozvrh, max 7 hodin a to tiez 1x za tyzden. Mna trapia tie spoje, netusim ako pojdem domov, jedine taxikom ale tie su drahe

poradim38

Na akej si skole? Gympel?? To sa ani necudujem.....neter bola na gympli ale nevydrzala tam lebo ked nastupila do prveho rocnika tak mali 9 hodin kazdy den..... to bola normalka ze prisla domov aj o 5...... velke naroky v tejto dobe maju na ziakov, neviem ci to je prinosne, skor si myslim ze to je dost vycerpavajuce, hlavne ak sa potom este musia aj doma ucit, vselico pripravovat a niekedy ani oddych nic, iba ucit ucit, na kazdy den 5 pisomiek..... nie je to dobre, trebalo by trochu polavit v tych skolach

dix

podľa mňa to teda normálne nie je, kto sa vydrží tak dlho sústrediť? a navyše tie nulté hodiny :-( ja som síce zažila vyučovanie aj od šiestej ráno do šiestej večer, ale to bolo na vysokej škole a len občas, zo špecifických dôvodov. na gymnáziu sme nikdy nemali viac ako 7 a nikdy sme nemali nulté hodiny, aj tak sme po tej siedmej hodine mali toho dosť... nezávidím ti teda :-(