aké má vedlajšie účinky antikoncepcia ?

poradim38

Len kym sa dostane k tej antike ktora jej bude sediet, tak vsetky priznaky co som vymenovala davno bude mat...... preto by som si v zivote do tela nedavala taketo svinstvo..... a uz vidis ako jej lekar povie o neziaducich ucinkoch......

Bozemooj

Prosim ta...ked chces vediet nieco o antikoncepcii tak sa opytaj svojho lekara a nie na tomto fore pretoze dostanes iba primitivne odpovede . Ako napriklad podomnou. Nepriberes, nebudu sa ti mastnit vlasy a uz vobec ti nenarastu tmave chlpy. Akurat tak budes mat nevolnosti a zmenu nalad. Nie kazda zena ma rovnaku hak. Treba zistit ktora pasuje tebe. Hak sa u kazdej zeny prejavuje inak, je to individualne .

poradim38

Narast pery???? To kde si prosim ta videla?? To je asi ta najvecsia blbost aku som kedy citala....... narastu ti akurat tak hrube tmave chlpy, priberies, budu sa ti mastit vlasy a budes mat take vykyvy nalad, ze nebudes chapat.... ale ok, pristup na antiku, ved asi sa to riesit inak neda (ironia).....

nacoto

mladym detom antikoncepcia, dobry biznis, je logicke, normalne ze mladá ma este rozhadyane hormony kedze sa vyvija.. ale doktori maju profit z toho ze predpisuju hak, velke prachy..