Otázka je jasná, ako ste to mali vy?
Po akom čase ste spolu začali bývať?
každý podľa svojho uváženia :)
je to všetko relatívne, či skoro či nie
sme už spolu 4 roky, z toho tri roky manželia a máme 1 dieťa
Tasty
po troch tyzdnoch je prilis skoro nemyslis???!
po troch týždňoch stretávania sa, teda vtedy som si preniesla všetky veci, lebo aj za tie tri týždne som tam bola furt :D čo k tomu dodať :D
My sme spolu začali žit až po troch rokoch ale ešte sme bývali každý u rodičov takže preto to tak trochu dlhšie trvalo... V podstate sme sa obaja naraz osamostatnili...
Danena: toto je na moj vkus celkom skoro...
Po dvoch rokoch :)
Preco si s nim, ked takto o nom hovoris?...
Zatial nikdy, lebo kazdy vecer musi chodit spavat k svojej mamicke, kde sa nazerie do prasknutia.
Nikdy som nemala vztah a asi sa mi ani nepatri prispiet do tejto temy. Ale reagujem na prispevok od veriaceho. Bývala som v podnajme v garsonke s chalanom rok, ale nebol to moj frajer. Bol to iba spolubyvajuci. Nemala som s nim nic, ani sex, ani drzanie sa za ruky, ani bozk, proste nic... A na nieco take, ze vyspat sa s nim, som ani len nepomyslela. Dost vela sme sa rozpravali, ale iba rozpravali a to bolo vsetko. Ziadna necistota, ziadny hriech. Tak preco by pary (alebo spolubyvajuci, co nie su par) mali mat na vyletoch oddelene izby? Ked chcu sexovat, tak budu aj pri oddelenych izbach a ked nechcu, tak mozu spolu byvat aj v podnajme rok a viac a nebudu mat spolu nic, myslim intimne a sexualne. Je to len o hlave a o rozume a o rozhodnuti, nie o pudoch, nie sme psíkovia, aby sme sa riadili pudmi. Ale sme ludia. Tak sa riadime rozumom. Aj ked je pravda, ze výnimkou by mohlo byt, ze pokial by boli tí dvaja v páre intelektovo hlboko podpriemerní a fakt skor pudovo zalození, ale inak po krestansky vychovaní a túziaci zachovat cistotu az do svadby a sami by uznali, ze bez oddelených izieb tú cistotu proste nedajú, tak nech by aj. Ale pre inteligentného cloveka by to nemal byt absolutne ziaden problem, dokonca za seba poviem, ze mna prave, ze desi predstava, ze by som mala mat chlapa, co ziada vela sexu - toto by pre mna ako pre zenu bol dovod na rozvod z mojho pohladu..., od toho radsej impotenta alebo zostat sama. Proste moja poziadavka na sex by bola, myslim to vazne, nie viac ako 2x za rok!!!
Preco písem, ze je to o hlave a o rozume? Lebo zadlzena stara dievka, zena v 40tke, ktora cely zivot len tazko a tvrdo makala, robila, no napriek tomu nikdy nemala peniaze, nebude mat uz v sebe veru ani len tie pudy. A preco? Lebo ju desí predstava, ze co ak otehotnie a z coho potom sa financne postara o decko, ked sa nevie ani o seba, hoci nie vlastnou vinou? Vsetko je to o rozume a o hlave a o rozhodnutí. Na vsetkych pracoviskach som bola len obetou intríg, co vyusti do toho, ze bud dam, alebo nespravodlivo, hoci som aj najlepsia, dostanem vypoved... A ked nemam istotu v pracovnej a financnej oblasti, tak nejaka chut na sex proste nepride, napisem to inak, kebyze som chlap a mam taketo iste problemy v prac. a fin. oblasti, tak by sam mi nikdy asi ani vtak nepostavil. A tiez som bola vychovaná ako veriaca, ze take veci ako birmovka, prijimanie a chodenie do kostola v nedelu, to som absolvovala.