Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po akom čase ste spolu začali bývať?

trops

Tribula :D co 2-3mes...ale ta nizsie, ze "spoznali sme sa v aprili, o 3m byvaju a o dalsie 3m zasnuby"...ti pere? :D a potom, ze aka toto je uz len laska...:D kriste pane... A potom sa cudujeme, ze nemame peniaze (ked sa mina na velkolepe svadby) a ta rozvodovost stupa...a to este mlada uvidi, co ju bude stat rozvod :D :D vaaac jak ta svadba hehe A o 2r spat u rodicov, svorc a este aj sama a rozvedena :D ja sa tu inaac bavim, co toto je za generejšn

Tribula

Iba mne to prijde zvlastne ako tu vacsina hovori take kratke terminy ze 2-3 mesiace? Za 3 mesiace toho cloveka ani poriadne nepoznam. :D

Jaroslav321

Asi po pol roku a neľutujem to. Aspoň nám to už vtedy ukázalo, že nám to bude fungovať a podľa mňa to ani netreba nejak odkladať na neskôr. Bud to pôjde už na začiatku alebo vôbec.

milucka

Spoznali sme sa tento rok koncom aprila. Uz v juli som zacala unho prespavat,byvat. Ale stale si drzim este moj byt.Aj ked ma chce k sebe prihlasit na trvaly pobyt.Teraz v septembri budeme mat zasnuby.A buduci rok-september/oktober planujeme svadbu.Aj to preto,ze v juni budem mat statnice,promocie.A zas cez leto su velke horucavy a vtedy svadbu mat nechceme..

Jolalajka

Ani nie tak problém, len to nesie mnoho otázok, síce je to o dvoch ľuďoch ale je tu pozadie rodiny, možno náboženstva, nie príliš finančnej nezávislosti počas štúdia na VŠ. Nechcem návod, to sa nedá rozkázat.