Prosim vas, poznate nieco, co zbavi moje topanky zapachu? Ale neradte mi prosim, aby som ich vyhodila a kupila nove. Mam ich mesiac, nevyhodim ich len tak. Vyskusala som v minulosti viac pripravkov. Vsetko smrad znasobilo...nenasla som nic, co by neutralizovalo zapach, bez toho, aby v tom nebola nejaka "super" vona, ktora v uzatvorenych topankach smrdi este horsie, az sa vyzujete. Nemam tento problem so vsetkymi topankami, len s tymito. Ide o znackove tenisky, ziadne trhove smejdy za 10 eur. Poradite nieco? Nohy si umyvam zakazdym, ked menim ponozky, co je aj viac raz do dna
Ako zbavit topanky zapachu
Do topánok nasypat prášok do pečiva vecer, rano ho vytriast
Sanytol sprej do obuvi je podľa mojej skúsenosti jediný účinný.
ja si vždy do nových topánok dávam vložky do topánok a tie si potom vyberám a vetrám, alebo ktoré sa dajú oprať ,tak operiem ručne alebo po čase vymením za druhé.
Ten sprej z deichmanu som vyhodila po dvoch pouzitiach :) Strasne to smrdi, ked sa clovek vyzuje, este horsie nez to bolo pred tym :D Kami, som akurat na chalupe, maju zatvorenu lekaren, takze som hladala v miestnom obchode. Nevadi, pozriem potom u nas. A vies co, tie krystaliky soli som vysala s vysavacom, takze dufam, ze tam nic neostalo ;)
Ja mam sprej proti zapachu z Deichmannu. Sice ziadna slava, je to taky priemer ale mne osobne to uplne staci.
Ten púder majú v každej lekárni ale videl som ho aj v Tescu/Kauflande. Stojí cca 1€. Ak chceš mať 100% istotu, že sa niekde budeš vyzúvať daj si to priamo na nohu, ale inak stačí raz za 2 týždne si to nasypať mierne do topánky. Pri tvojom používaní daných topánok bude viac než dostatočné. Sám som skúšal jedny tenisky Adidasy hodiť do pračky na 30°C a rozlepili sa mi vrch od podrážky. Druhýkrát by som sa o to určite nepokúšal. :D Viem si predstaviť aj tú soľ žeby fungovala ale to musí byť nepríjemné na nohy tam mať kryštáliky soli v topánke. :)
No len viete, nie su to platene tenisky, tvz.platenky, maju riadnu podrazku, su nahodou velmi kvalitne spravene...len len...raz som ich mala obute, lebo hlasili chladnejsie pocasie, nakoniec slnko palilo a ja som sa spotila....Samozrejme, mozu aj nohy zapachat, ale to si skor nemyslim. Ja si umyvam viac raz denne, menim ponozky, nikdy nemam jedny topanky cely den. Nikdy. Manzel z toho salie :D Vsade trepem prezuvky, viacere topanky. Takze skor si myslim, ze prosto spotena noha v teple a uz sa mohli bakterie realizovat. Puder som nezohnala, tak som nasypala jedlu sol, citala som, ze aj to pomaha...tak uvidim. Ked nie, pojdu do pracky teda
A páchnu len tenisky alebo je to proste spôsobené tým, že príliš páchnu nohy?
Tak praveze tenisky su to uplne najvodnejsie do pracky. Ved tym sprayom iba prekryjes ten humus co tam pachne, no 9n tam ostane - brrrr. Si predstav, ze by si si neprala saty, iba sprejovala :)
Na to by mali mat v drogerii este take spreje, ktore neutralizuju taketo pachy