Ako zbavit topanky zapachu

Príspevok v téme: Ako zbavit topanky zapachu
Frenchka

Prosim vas, poznate nieco, co zbavi moje topanky zapachu? Ale neradte mi prosim, aby som ich vyhodila a kupila nove. Mam ich mesiac, nevyhodim ich len tak. Vyskusala som v minulosti viac pripravkov. Vsetko smrad znasobilo...nenasla som nic, co by neutralizovalo zapach, bez toho, aby v tom nebola nejaka "super" vona, ktora v uzatvorenych topankach smrdi este horsie, az sa vyzujete. Nemam tento problem so vsetkymi topankami, len s tymito. Ide o znackove tenisky, ziadne trhove smejdy za 10 eur. Poradite nieco? Nohy si umyvam zakazdym, ked menim ponozky, co je aj viac raz do dna

Frenchka

Dakujem za rady, ten puder skusim, este dnes ho idem skusit. Do pracky tenisky nechcem dat, predsa len, maju mesiac, pokial su v zaruke, nemozem ich predsa prat :) Ci ano? Neviem, nikdy som ziadne topanky neprala, nikdy to nebolo treba :D :D

mamita1

ja by som ich tiež asi normálne do práčky hodila ak nie sú napríklad kožené a ak to nepomôže tak už neviem

Nesnadko

Normalne ich daj to bavlneneho vrecka a slahni do pracky na 30 stupnovy osviezovaci program (mal by tam byt symbol tricka a teplakov ako ked davas ubor po cviceni osviezit) a vyper. Potom niekam na vzduch vysusit. Ak sacto niekomu nezda, vyskusajte to so starymi topankami, ktore uz nenosite. Nemate za co :)

Kami91

Skus puder od Alpy su 2 druhy jeden obyc druhy s antimikrobialnym efektom. V predchadzajucej robote som robil 12stky v pracovnych botach a fungovalo to vyborne, myslim, ze na tebe to bude fungovat 100%.

Snad toto neni reklama: www.alpa.cz