Neviem kto som

YouVeLost

Až takú tragédiu z toho netreba robiť, viac hláv, viac rozumu. Stále sa zaoberať nejakými analýzami seba, fóbii, depresií a pod. Ja sa poznám len z videnia do zrkadla a je mi to scheiss egal.

samsebepan

Ja tiež po tridsiatke a cítim že mám v sebe viac ľudí :D možno je to nejaká porucha, no moja nálada sa v priebehu dňa rýchlo mení a tak robím to na čo mám práve chuť (vo voľnom čase) takisto aj hudbu počúvam na akú mám náladu, obliekam na čo mám náladu :) vymykam sa tým nejakej "norme"? Myslím že nemusíš stále robiť to isté alebo sa niekam radiť, hlavne buď svojská a rob to čo chceš ty a nie to čo sa od teba očakáva. Keď sa budeš hľadať aj do konca života, čo je na tom? Veď to je tvoja vec

Pag

Môže sa ti páčiť všetko, existuje dokonca aj tzv. paradoxná krása, že sa ti páči niečo, čo je svojim spôsobom takmer nenormálne, šialené alebo mimo normy. Kým sa nájdeš, tak pomedzi to aj rob niečo, aby si vykazovala aspoň akú takú aktivitu, nielen formálnu. Nauč sa piť kávu, kolísať sa na stoličke a takisto sa nauč aj pekne maľovať, to sa ti zíde, keď nastúpiš do novej práce:-)