Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mávam veľmi čudné stavy - neviete čo mi je?

Príspevok v téme: Mávam veľmi čudné stavy - neviete čo mi je?
brainfog

Dobrý deň, mám 36 rokov a viacero psych. diagnóz, ale posledné roky mávam také čudné stavy - najprv to bolo tak asi raz do týždňa, ale teraz je to skoro každý deň...predtým keď som chodila do školy tak to bolo najmä v skúškovom období, lebo som v učení maximálny pedant a hoci som všetko vedela, vždy som mala pocit, že nespravím skúšky...ale teraz to príde z ničoho nič, a ani neviem ako to opísať, ale pokúsim sa: akoby som sa nejako vzdialila z reálneho prežívania sveta, vnímam len to, že som a vtedy som úzkostná, akoby som ani nevnímala okolie, a seba akoby len zdiaľky, keď som vtedy práve doma, tak len chodím po dome a napodiv mi vtedy vadí všetko, čo je rozhádzané, akoby som to viac vnímala a len narovnávam knihy, veci...trvá to vždy asi hodinu, potom samé od seba odíde...prosím neviete mi poradiť, čo to môže byť? Lebo je to veľmi čudný stav a ešte som sa s tým u nikoho nestretla...ďakujem...

Pag

Nemala by si preťažovať myseľ, lebo ti bude trochen preskakovať, môže ti aj úplne preskočiť, daj si na to pozor. Trochu by si to mala brať na ľahšiu váhu, aj tak budeš robiť probably v živote niečo iné. Uvidíš! Neviem, či aj cez brainfog, ale možno áno.

DP8

brainfog - ved uz aj v prezyvke si si odpovedala, co ti je - je to "brain fog" teda derealizacia/ak si oddelena od tela tak aj depersonalizacia/

Moze a nemusi byt spojene s uzkostou. Vacisnou, kto ma uzkostne stavy su dr a dp pridruzene. Ak ich mas ale samostatne (co asi nemas, ked pises o uzkosti) tak je za tym aj mnoho inych chorob, ktore napadaju nervovy system a spustaju brain fog.

brainfog

ccvv: teda aspoň mi o tom nikto nehovoril, že niečo také má, a ani keď som bola niekoľkokrát na liečeniach, tak tam nebol nikto taký...

poradim38

Uzkostna porucha? Ak ju mas diagnostikovanu tak je to ona, ak nie, tak moze byt vysledkom tych viacero psych. diagnoz ktore mas....