Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tema na odlahcenie - uchylky a hnus :)

Príspevok v téme: Tema na odlahcenie - uchylky a hnus :)
Ovecky

Takze, po curani do umyvadla a ocuchavani zadkov mi napadlo zalozit samostatnu temu, kde mozte prispiet svojimi poznatkami o uchylkach, pripadne nechutnostiach, ktore ste za svoj zivot na vlastne oci videli, ci na vlastne usi poculi od kamaratov ci znamych. Nech sa paci, medze sa nekladu :)

Takze zacnem ja, uz na zakladnej skole som poznala spoluziaka, ktory rad jedol susne. Ehm, na verejnosti. A taktiez ucitelku, ktora si strkala okuliare najprv do ucha a potom do ust, pri vyucovani na hodine :) Dalej tipka, ktory si ocuchaval vytlacene jeba*y. A neviem si takto narychlo spomenut na dalsich, urcite ich bolo vela, ale kamarat mi hovoril o znamej, ktora to ma rada najprv do zadku, potom klasicky, a este aj do huby bez problemov, fakt hnus. :)

Ajjapridamdotemy

Napr ja mam uchylku trhat si chrasty a ked j odtrhnem, co s nou? Co ma ale trapi je tiez pojedanie susnou ale robim to v tajnosti. :D radsej som mal skoncit ako potrat. :D

Prispejemdotemy

timecas - Tým to dorazil úplne. Nešlo tam len o toto, nebol úplne v poriadku, aj čo sa týka sexu. Prepáč, ale mne bolo nepríjemné už len to, že sa ma na niečo také spýtal, ja takéto veci nepreferujem, viem, že keby som povolila, tak ten človek by mal aj iné požiadavky.

Prispejemdotemy

Tak čo viem aké sú také úchylky asi najčastejšie, myslím počas sexu, tak to je asi ošťávanie sa, pitie šťaniek čo nepochopím, je mi z toho zle..... ďalej lízanie análu, z čoho sa mi obracia žalúdok..... raz sa ma spýtal bývalý či mi to môže urobiť, hneď som sa s ním rozišla.., dalej lízanie nôh atď, no sú rôzne úchylky, je ich vela...... ale tak každý to má inak, každý sa vzruší nad niečim iným.... ja nič takéto úchylné nepraktizujem, takže neviem prispieť nejakou vlastnou úchylkou...... som zvedavá ako sa to tu rozbehne :D