Hanbím sa sama za seba

Príspevok v téme: Hanbím sa sama za seba
stratenadusa

Mám zdravie, mám mladosť, mám peniaze, mám čas....a nedokážem zo sebou nič urobiť. Som nešťastná a stratená....Nenašla som si miesto na tomto svete, nevytvorila som si žiadny život....Každý deň je rovnaký, každý rok čo rok je rovnaký....Ráno vstanem pretože musím, ale najradšej by som nevstala, pretože moje sny sú zaujímavejšie ako môj život. Aj keď si poviem, čo chcem urobiť, aj tak to neurobím. Nemám žiadne záľuby, len zabíjam čas. Nemám žiadnych priateľov, pretože neviem mať normálny vzťah. Len prežívam. Je mi ľúto, že som bola stvorená ako človek a dostala som všetko a nedokázala som to využiť.

LukasTakSaVolam

Dnes je problém u ľudí aj to, že hľadajú riešenie problémov na internete. Človek je spoločenský, preto je taký dobrý pocit mať priateľov atď. Nájdi si nejakých, najlepšie takých aká by si sama chcela byť. Máš rodinu, snaž sa zmeniť svoje myslenie, lebo ľutovaním sa nikdy nič nevyrieši.
Nemysli si ale, že sa to zmení hneď. Bude to trvať, ale takto nič nezmeníš vo svojom živote. Postupne, pomaly, každý deň spraviť niečo prečo, aby to bolo lepšie. Inú radu na to nemôžem dať, na internete ti nikto nepomôže.

Prezyvka999

Uplne som sa v tom nasla. Ani neviem preco ti to vlastne pisem kedze ti tym zrejme nepomozem ale neverila som ze tu najdem niekoho kto je na tom rovnako. Obcas mozno potrebujeme pocut ze v tom nie sme sami, ze je tu niekto kto sa takto citi tiez.

Pag

Vyhlás sa za kráľovnú Pacifiku a potom zistíš, že už je toho viac, čo musíš zvládať a nielen sa ľutovať:-)

stratenadusa

Chodila som, ale potom mi povedala, ze mi nema ako pomoct, lebo aj tak to nerobim, co by som mala zo sebou robit...a ze mam ist k psychiatrovi....