Nová škola - KOLEKTÍV ? :(

Príspevok v téme: Nová škola - KOLEKTÍV ? :(
Katkka3459

Ahoj, už za pár dní ako asi viete ideme do školy. Ale ja sa uz do svojej kam som chodila 7 rokov NEVRACIAM. Bojím sa nového kolektívu ako na mňa budú reagovať. Idem do 8. Ročníka takže je jasné že deti tam budu poskupinkované. Som nervózna. Ako na nich spraviť dobrý dojem ? Mám byť radšej tichšia a všímať si akko sa kto ku komu chová ? Ďakujem za rady . :(

Nothing000

A ja sa tu stresujem z nástupu do 1. ročníka na strednej.. :D

Všetky tie pohľady a šepkanie nie sú príjemná situácia a úplne každý nechápe, ako sa pri tom ten dotyčný cíti, čiže musíš počítať aj s nejakými tými nechápavými imbecilmi.. Ale možno tam stretneš aj niekoho, kto sa hneď vcíti do tvojej situácie a prihovorí sa ti, nikdy nevieš. Hlavne nestresuj, nebuď ako ja..

Mysli na mňa v pondelok! Ja budem tiež. :D

novierka

Hlavne sa nesnaz robit dojem na silu. Proste to nechaj plynut ale nebud ani ticha, proste ked sa ta budu pytat tak odpovedaj, ked sa bude dat zapoj sa do rozhovoru a potom to uz pojde same :)

NeviemUz

Predovsetkym nestresuj :) nejde o zivot, takze nejde o nic. Ano, pravdepodobne tam budu vsetci poskupinkovani, ale budu si ta vsimat, aka si a ak sa niekomu zapacis, "zoberu ta pod svoje kridlo". Hlavne bud prosim ta sama sebou, bud to ty aj za cenu, ze ta neprijmu. Na zakladke budes uz len 2 roky to je nic. Ja som bola sama celé 4 roky strednej a zijem :)