Je normálne,že ma v 18ich absolútne nebaví život a nevidím v ňom zmysel ? Nič ma nenapĺňa,z ničoho sa nedokážem tešiť,cítim sa sama a k ničomu. Už dlho nežijem,ale len prežívam zo dňa na deň.
Nebaví ma život
Ako keby opak cintľavky, depresívnej a samoľutujúcej osoby nás mal spasiť.
Vsak to je nas zmysel zivota, nie vas :) ale tieto cintlavky, depresivne, samolutujuce nas veru nespasia.
A ako vieš, že sedí iba doma ? Podľa mňa zmyslom života nie je len žiť. Skôr v ňom niečo dokázať…tiež mám 18 a mala som stavy možno tak 2 roky dozadu, keď ma nič nebavilo/nenapĺňalo, a keby mi niekto v tej dobe povedal "makaj na naše dôchodky" ako bohvieaký zmysel života by som to veru nevidela rovnako ako teraz.
A preco ta ten zivot nebavi? Mas nejake psychicke problemy alebo sa stalo nieco s cim sa nedokazes vyrovnat??? Nepride mi v poriadku aby mlady clovek hovoril ze ho nebavi zivot.... ak sa stala v tvojom zivote nejaka hlupost, tak tych hluposti este bude vela, nemoze ta zlozit jedna kravina.... ak to je naozaj vazne tak by si to mala prehodnotit a ist urcite za odbornikom, lebo sama sa s tym nevysporiadas
Prosim ta, zmyslom zivota je zit. Ked bude doma plackat, to bude iste lepsi zmysel zivota. Nebavi ju zit, ved este zit ani nezacala.
Všetko, keď ju nebaví život a nevidí v ňom zmysel, tak v tomto ho "určite" nájde.
A co ti je na tom vtipne? Nasa generacia tiez makala a maka a aj si uzivala, uziva zivota a vy nevladzete ani zit.
Že "makajte na naše dôchodky a užívajte si života", vtipné…
Nehnevajte sa, ale toto je nieco strasne. Mladi ludia, ktori maju zivot pred sebou a uz nevladzu, sama depresia, neustale sa lutuju a to este neodrobili desatrocia, nepostavili vlastne domy, neprecestovali pol sveta a uz nevladzu, robit, zit, milovat. Vsak sa preboha trosku vschopte a zacnite so sebou nieco robit. Co si myslite, ze vam budu pecene holuby same padat do huby? Makajte na sebe, makajte na nase dochodky a uzivajte si zivota. Nie stale plakat, ze ste sami, nebavi vas zit. V 18tke, co si blazon?
Hej je to normalne pokial si si zivot tak zariadila. Pokial sedis len doma a len rollujes fejsbucik tak moc nemas mat dovod na radost. Mas nejake konicky co ta naplnaju? Sportujes ci stretavas sa s kamosmi?