Nebaví ma život

Abcd888

A ako vieš, že sedí iba doma ? Podľa mňa zmyslom života nie je len žiť. Skôr v ňom niečo dokázať…tiež mám 18 a mala som stavy možno tak 2 roky dozadu, keď ma nič nebavilo/nenapĺňalo, a keby mi niekto v tej dobe povedal "makaj na naše dôchodky" ako bohvieaký zmysel života by som to veru nevidela rovnako ako teraz.

poradim38

A preco ta ten zivot nebavi? Mas nejake psychicke problemy alebo sa stalo nieco s cim sa nedokazes vyrovnat??? Nepride mi v poriadku aby mlady clovek hovoril ze ho nebavi zivot.... ak sa stala v tvojom zivote nejaka hlupost, tak tych hluposti este bude vela, nemoze ta zlozit jedna kravina.... ak to je naozaj vazne tak by si to mala prehodnotit a ist urcite za odbornikom, lebo sama sa s tym nevysporiadas

Mrauka

Prosim ta, zmyslom zivota je zit. Ked bude doma plackat, to bude iste lepsi zmysel zivota. Nebavi ju zit, ved este zit ani nezacala.

Mrauka

A co ti je na tom vtipne? Nasa generacia tiez makala a maka a aj si uzivala, uziva zivota a vy nevladzete ani zit.

Mrauka

Nehnevajte sa, ale toto je nieco strasne. Mladi ludia, ktori maju zivot pred sebou a uz nevladzu, sama depresia, neustale sa lutuju a to este neodrobili desatrocia, nepostavili vlastne domy, neprecestovali pol sveta a uz nevladzu, robit, zit, milovat. Vsak sa preboha trosku vschopte a zacnite so sebou nieco robit. Co si myslite, ze vam budu pecene holuby same padat do huby? Makajte na sebe, makajte na nase dochodky a uzivajte si zivota. Nie stale plakat, ze ste sami, nebavi vas zit. V 18tke, co si blazon?

Kami91

Hej je to normalne pokial si si zivot tak zariadila. Pokial sedis len doma a len rollujes fejsbucik tak moc nemas mat dovod na radost. Mas nejake konicky co ta naplnaju? Sportujes ci stretavas sa s kamosmi?