otec

Príspevok v téme: otec
nestastna6666

ahojte. uz od mala mam problem s vahou a preto ma otec nema rad..on totiz neznasa tucne zeny. ked sme napriklad v restauracii a pride k nam chuda casnicka tak je velmi mily k nej, ale ked pride tucna casnicka tak je odmerany . a takisto aj ku mne. posledne roky moja vaha kolise dost a vzdy ked schudnem na 48 kil tak je mily, stale sa na mna usmieva, kupuje mi veci..atd...a potom ked priberiem tak je presny opak: ani sa na mna nepozrie, je protivny, hovori mi ze som tucna..atd..vzdy ked sme niekde a ja zjem cely obed alebo si objednam nieco co nieje zdrave tak na mna skaredo zazera..momentalne mam 65 kil pri vyske 160 cm, co je asi najviac co som kedy mala a doma je to peklo. otec sa ku mne sprava akokeby som ani clovek nebola..mam z toho hroznu depku a najradsej by som s nim uz ani nebyvala..a najhorsie je ze moja o rok mladsia sestra je od mala chuda a nikdy problem s vahou nemala a preto ju otec zboznuje a mna nenavidi..rovnako sa k nam sprava iba ked schudnem na 48 kil, vtedy je ku mne tak mily ako k sestre..kvoli nemu sa od puberty o nic ine nezaujimam len o svoju postavu..mala som aj bulimiu, presla som si roznymi hladovkami a skratka velmi trpim kvoli tomu..velmi tuzim potom aby ma lubil ako sestru..momentalne som na tom tak hrozne ze zajedam ten smutok a tak sa vsetko len zhorsuje..

lisiacica

co Vam vsetkym drbe co jej tu radite schudnut????? tu vobec nejde o jej vahu ale o to ze otec sa nema vobec takto spravat aj keby mala 100kg! Tucna ani nahoodu nie je s takou vahou. A keby s vahou aj nieco chcela robit ma to by len kvoli sebe a nie kvoli drbnutemu otcovi a jeho obdivu. Takto sa len psychicky tyra, drzi hladovky a co ja viem co este. Z toho nikdy nebude stabilna vaha, a uz vobec nie sebavedomie a normalna psychika a pohoda v zivote. Ja na tvojom mieste, padam z domu co najskor ako sa len da, intrak alebo zahranicie kebyze si uz viem zarobit. A tatko by to vsetko pekne dostal naspat rovnakym pohrdanim.

poradim38

Lenze tu ide v prvom rade o teba..... neries otca ale ries seba.... naozaj nemas najmenej kg a mala by si nieco s tym robit..... urcite sa ani ty necitis dobre ked si taka pribrata..... citit to aj z toho co pises..... do tych 50kg si straz vahu a nepriberaj, skus sa stravovat zdravsie, mensie porcie viac krat do dna, pit iba vodu a nesladeny caj, ziadne sladkosti a skus sa viac hybat.... malo by to pomoct, do mesiaca by si mohla dat takto zopar kg dole a potom si to uz udrziavaj........ vela stastia..... a otca posli do prdele, ked schudnes tak sa snim nerozpravaj prosim ta, ja byt tebou by som za toto ani nechcela byt jeho dcerou..... ale ty este chces aby ta lubil ako tvoju sestru... neskor ti mozno dopne ako sa k tebe spraval a budes rada ked ho uz ani vidiet nebudes....

Abcd888

Tvoj otec je riadny deb*l. Potom prečo asi narastá počet dievčat s anorexiou/bulímiou, keď im takéto hnusné veci dokážu povedať dokonca rodičia. Takým rodičom by som jednu strelila…ak už aj niečo chcel, má ťa motivovať k športu a nie toto. Môj otec má napríklad veľmi rád box, tak ma k nemu aj viedol.

lisiacica

kolko mas rokov? ako dlho s nim musis este byt pod jednou strechou? On nie je v poriadku, nie ty!!! Mala by si si najst nejaku psychologycku aby si pochopila ze chyba nie je v tebe a uz vobec sa nesnazila aby ta mal rad kvoli tvojej vahe. Ci mas viac alebo menej kil rodic sa takto nema spravat. Ries to sama aby si sa proti takemu spravaniu vedela obrnit, inak si odnesies (uz si aj nesies) nasledky do zivota. Nizke sebavedomie, problem s muzmi. Ja mam 162 cm, 60kg cize si viem asi predstavit ako mozes vyzverat, tucna urcite nie si!!! 48kg urcite nie je zdrava vaha, netyraj sa prosim ta. Co na to tvoja mama? Vie o tom?

Kami91

Nechce sa mi verit, zeby taky rodic existoval. :( Ci sa ti nesnazi fakt extremne blbym sposobom dat najavo aby si schudla. Chudy ludia to maju v zivote lepsie ako obezny. Hladovanim urcite nechudnes trvacne skor vyluc sladkosti, pecivo a obmedz zjedene mnozstva.

Lollka

Tvoj otec nie je mentalne v poriadku, odporucam ti zacat navstevovat nejaku psychologicku nech ti da do poriadku tvoje posramotene sebavedomie

nestastna6666

ale ja sa s tym nedokazem zmierit, velmi chcem aby ma mal rad :(( len ked ja si tu stihlu postavu nikdy neviem udrzat

milajar

Tak to je veru smutne, ked sa vlastny otec tak ku tebe chova a miesto toho, aby v tebe budoval sebavedomie, robi pravy opak toho, zraza ti ho dole a sposobuje ti tym velmi vela skody. Pises, ze mas mladsiu sestru, snaz sa preto budovat si vztah so sestrou, majte sa rady, budte si oporou vy dve v zivote, otec, u ktoreho nemas doveru pre svoju vahu, sa jej uz ani v zivote od neho nedockas.