Škola

Príspevok v téme: Škola
Emma223

Som v druhom ročníku na strednej škole a nemám z toho dobrý pocit. Škola na ktorú chodím bola kedysi považovaná za jedno z najlepších gymnázii na slovensku ale teraz mi to tak nepripadá. Naša škola je spojená s bilingválnym a to znamená že nás z obyčajného akosi podceňujú. Poznámky učitelia riešia cez počítače a tie poznámky sú neúplné často som si ich musela dopĺňať cez internet nedá sa mi učiť z ich poznámok ale nedá sa zachytiť všetko čo hovoria hlavne keď rozprávajú veľmi rýchlo ( a na toto sme ich upozornili). Neviem ako prežijem druhý ročník keď nám pridali semináre a kopu nových predmetov. Snažím sa...učím sa ako sa len dá aj popri koníčkoch(veľa som ich kvôli škole nechala) ale tým učiteľom to proste nestačí.

Emma223

Nemám problém so stredoškolským učivom len mi nejde do hlavy prečo nám nedávajú kompletné poznámky. Aspoň keby nám povedali že si ich máme doplniť inde ale oni na to proste kašlú.

Emma223

Nie s učivom ale s poznámkami ktoré nám učitelia dávajú ja sa to nemám problém naučiť problém je že ak chcem o preberanej téme vôbec niečo vedieť musím si platiť doučovatela alebo si hľadať veci na internete