Ahojte je tu niekto kto trpi depresiami?Ako sa citite?co vam pomohlo?Mne je hrozne,som totalne bez nalady,placliva,hrozne unsvena vycerpana.Bolia ma svaly aj klby.
Depresia
Takto, mala si depresiu z bolesti a ta depresia po čase prestala alebo trvala celý ten čas až dodnes? Môže to byť psychosomatické, no to práve záleží v akom psychickom stave si bola počas toho, kedy bolesti v nohách začali a zároveň, čo to spustilo.
Bola som u ortopeda kvoli tomu ze ma bolia chodidla,zistil mi zapal sliach,lenze mna uz bolia cele nohy stehna,kolena aj clenky,neviem z coho.
Guľka, ide o to, či sa zistili telesné príčiny tých bolestí, alebo nie..
Ja mam ten problem ze u mna je spustacom depresie bolest.Pred piatimi rokmi ma velmi bolela chrbtica,az som.dostala tazkw depresie a bolest chrbta sa stala potom uz aj psychickou.Teraz mam uz vyse troch tyzdnov neustale bolesti noh na ktore mi nic nepomaha,uz som zufala z toho a mam z tych bolesti depresie.A neviem uz ci tie bolesti si fyzicky alebo uz psychicky problem.Neviem zvladat bolesti potom to vyusti v depresie.
Vanesss: Pokojne píš, od toho tu som.
BielyTesak: ahoj, nie som síce zakladateľka témy, ale tiež trpím psychickými problémami, mohla by som ti napísať na tvoj mail, nakoľko s tým máš skúsenosť? Ďakujem.
Ahoj, depresiami už teraz netrpím, no pred štyrmi rokmi som si prešiel depresiou, ktorú spôsobili mnohé problémy. Ak sa ťa smiem spýtať, mohla by si sa rozpísať viac o tom, prečo máš depresiu, v respektíve z čoho a kedy vznikla?