Depresia

Anonym_93436

Takto, mala si depresiu z bolesti a ta depresia po čase prestala alebo trvala celý ten čas až dodnes? Môže to byť psychosomatické, no to práve záleží v akom psychickom stave si bola počas toho, kedy bolesti v nohách začali a zároveň, čo to spustilo.

LLG85

Bola som u ortopeda kvoli tomu ze ma bolia chodidla,zistil mi zapal sliach,lenze mna uz bolia cele nohy stehna,kolena aj clenky,neviem z coho.

LLG85

Ja mam ten problem ze u mna je spustacom depresie bolest.Pred piatimi rokmi ma velmi bolela chrbtica,az som.dostala tazkw depresie a bolest chrbta sa stala potom uz aj psychickou.Teraz mam uz vyse troch tyzdnov neustale bolesti noh na ktore mi nic nepomaha,uz som zufala z toho a mam z tych bolesti depresie.A neviem uz ci tie bolesti si fyzicky alebo uz psychicky problem.Neviem zvladat bolesti potom to vyusti v depresie.

Vanesss

BielyTesak: ahoj, nie som síce zakladateľka témy, ale tiež trpím psychickými problémami, mohla by som ti napísať na tvoj mail, nakoľko s tým máš skúsenosť? Ďakujem.

Anonym_93436

Ahoj, depresiami už teraz netrpím, no pred štyrmi rokmi som si prešiel depresiou, ktorú spôsobili mnohé problémy. Ak sa ťa smiem spýtať, mohla by si sa rozpísať viac o tom, prečo máš depresiu, v respektíve z čoho a kedy vznikla?