Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod a vysporiadanie sa s nim

Príspevok v téme: Rozchod a vysporiadanie sa s nim
Saraa

Ahojte. Viem, ze pre kazdeho to je individualne a aj kazdy vztah je iny, ale chcem sa spytat aky cas Vam trvalo, kym ste sa vysporiadali s rozchodom po dlhorocnom vztahu? Ja som bola vo vztahu skoro 7 rokov a rozisla som sa ja. Ale aj tak po par mesiacoch este stale citim smutok. Viem, ze je lepsie ked nie sme spolu, pretoze to nefungovalo, ale neviem sa zmierit s tym, ze uz sa nebudeme stretavat, ze sme sa uplne odcudzili. My sme spolu byvali asi 5rokov, takze som bola na partnera velmi naviazana a neviem si predstavit ako to bude dalej... snazim sa stretavat s ludmi, neutapat sa len doma ale aj tak na to stale myslim

PilcukovaManka

Fuuuhaa. Niekomu dosli argumenty tak ide na prislovia :DD aj ja ti jedno poviem. Lepsie raz vidiet ako 100-krat pocut.

PilcukovaManka

Ty nemusis mat ziadnu skusenost? Hahaaaa. Z teba genialita priam srsi. Asi zijes v nejakej virtualnej hre, kde si nic nezazil a napriek tomu vsetko vies.Ty sa nepozeras naokolo. Ty sa pozeras len na internet. Lebo to je tvoja skrys. Kde sa mozes schovat za meno a urazat zeny. Co si teraz dosrany a tvrdis ze nikoho neurazas? Chod sa radsej navecerat, mamicka robi spagety

Pilcuk

Nemusím mať žiadnú skúsenosť, no stačí sa pozrieť všade naookolo, na internete a viem...Nikoho neurážam, píšem pravdu, ktorá sa dotknutej skupine nepáči...

PilcukovaManka

Preco reagujes len na fakt ze by ta mali zablokovat? Preco nereagujes na zvysok komentara? Ty vyjadrujes svoj nazor? Tvoj nazor ma hodnotu 0,000. Pretoze ty nevies co to je vztah a vies odkial to viem? Pretoze v kazdej jednej teme to napises.to iste dookola. A ty si konflikt sam o sebe. Lebo "clovek" ktory uraza zeny a pise ze by mali byt urazane neni zdravy. Bud si fakt len nejaky trapko ktory trolluje, alebo dojdes domov z tej tvojej nizkoplatenej roboty, zacnes sa lutovat a potom tu urazat zeny

Pilcuk

Prečo by ma mal niekto blokovať ? Za vyjadrenie svojho názoru ? Nikde nepíšem vulgarizmy a ked sa dostanem s niekým do konfliktu, tak ja nie som iniciátorom...Viem, pravda občas bolí.

matejj789

Ja si myslím, že admini Pilcuka nezablokujú nikdy lebo je to ich vlastný výtvor. Proste niekto sedí za PC a reaguje na príspevky jak totálny kretén, čo samozrejme oživí diskusiu a nové príspevky a len sypú. Informačná hodnota ide v tomto prípade asi bokom. Je to celkom chytré a zároveň ma celkom teší to, že ide o fiktívnu postavu a taký dement naozaj nechodí po tomto svete.