Ahojte. Viem, ze pre kazdeho to je individualne a aj kazdy vztah je iny, ale chcem sa spytat aky cas Vam trvalo, kym ste sa vysporiadali s rozchodom po dlhorocnom vztahu? Ja som bola vo vztahu skoro 7 rokov a rozisla som sa ja. Ale aj tak po par mesiacoch este stale citim smutok. Viem, ze je lepsie ked nie sme spolu, pretoze to nefungovalo, ale neviem sa zmierit s tym, ze uz sa nebudeme stretavat, ze sme sa uplne odcudzili. My sme spolu byvali asi 5rokov, takze som bola na partnera velmi naviazana a neviem si predstavit ako to bude dalej... snazim sa stretavat s ludmi, neutapat sa len doma ale aj tak na to stale myslim
Rozchod a vysporiadanie sa s nim
je to tazke pre kazdeho cloveka ktory da do vztahu kusok seba, lebo ak stratis vztah, prides aj o ten kusok a aj ked to nebolo vzdy super, ten clovek sa stal sucastou tvojho zivote ...ale ak myslis, ze to nema zmysel, ci nedopadlo by to dobre je lepsie sa od toho odputat lebo viac a viac casu ktory sa ti nikdy nevrati ostane niekomu komu nepatri ...mysli skor na to preco si to ukoncila, ako na zazitky lebo pride niekto novy skym budu tie zazitky aj dobre aj zle no uz to bude niekto s kym ostanes napriek chybam a vsednosti ktora pride, lebo budes vediet, ze je to prave ten bez koho sa nedokazes nadychnut