Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

úplne na nic zivot len robota platenie uctov a ziadna radost !

Pilcuk

Veru, ani môj život nie je najlepší. Chodím do roboty, hoc len na pár hodín, kde zarábam len pár stovák eúr. Mám 49 rokov, no napriek tomu som nikdy nezažil nielen že vzťah, ale ani jeden jediný bozk či objatie s cudzou ženou. A to len preto, že nesplňam xy požiadaviek žien na mužov, akými sú vysoký plat, aspoň jedno auto, vlastný byt, najidealnejšie dom, vplyv, vysoké postavenie, priebojnosť...Akú takú radosť a potešenie mi prinášajú moje záľuby ako turistika či bicyklovanie.

Safi

Vidim, ze mas tie iste problemi, ktore som mal aj ja. Chaapem ta, su to priznaky depresie.Ked to nevyriesis cim skorej, bude to stale horsie a horsie. Ja som to riesil zmenou svojich navikou. Zmenil som pristup k veciam a zacal si stanovovat ciele. Ak chces vieme sa o tom podrobnejsie porozpravat

dobreuz

Veď si nájdite nejaké záľuby! Neexistuje jediný človek, ktorého by niečo nenapĺňalo, treba všeličo vyskúšať, napr. mňa chytil beh, chodenie do posilky a urbex, každý niečo má v čom je buď dobrý alebo ho to napĺňa radosťou. Poprípade treba skúsiť nejaký adrenalínový šport, nikdy neviete. A to že nemáte frajerku to je problém? Keby ste ju mali, bol by tam nejaký rozdiel? Čo by ste spolu robili okrem sexu? Treba začať od seba...

Defcon

Pracu si si vybral sam, ucty si si spravil sam, kamosov si si tiez sam vybral, hobby tiez....
Bracho, zijes zivot, aky si si vybral sam. Naco sa stazujes ? Na seba ? Ked nie si spokojny sam so sebou, tak nie si spok9jny s nicim.
Mozno pomoze zmena prace, vyplatenie uctov a nove hobby. Zacni teraz hned. Nie zajtra. Pracu si najdes cez vikend, vypracuj si financny plan a porozmyslaj nad volnym casom.....Dnes.

Tomas12345

(len chodim do roboty a domov platim ucty )

No a co vlastne pracujes a ako casto a na ako dlho chodis do roboty ?

(nemam ani frajerku)

Tak to nie si jediný. Partnerske vztahy vyjdú naozaj len malému % ludi. Väčšina ludí sa vo vztahoch trápi. Preto vzťahy treba brať maximálne len niečo ako bonus.

(ani nijak netravim volny cas...)

No a ty nemáš ziadne koníčky ktorym by si sa venoval pocas volneho casu ?

(uz mi doma sibe a nechce sa mi ani zit ako som otraveny..)

Bývas doma sam alebo zijes s niekym ? Pokial totiž bývas doma sám tak pochopitelne ze cloveku z toho uz začína pomaly preskakovat. Bolo by dobré kebyže bývas aspon s nejakou rodinou, spolubyvajucim, surodencom, kamaratom, dokiaľ si nenajdes niekoho kto by s tebou býval nadlhšie.

( kamosi uz sa venuju rodinam...ako z toho von? )

No hej no už to nie je tak ako to bývalo ked sme boli deti, ze nasi kamarati mali na nás vzdy cas, lebo v podstate jediné čo im zaberalo čas boli domáce ulohy do skoly.

V tomto prípade mas teda nasledujuce moznosti.
Bud si najdes nejaku cinnost ktorou zcela zamestnas tvoju mysel ze nebudes mat ani cas premyslat na to ci mas alebo nemas kamaratov, alebo si musíš vystačiť s internetovými kamarátmi.

Pag

Ono mal by si si vytvoriť svoj svet, do ktorého si pustíš takých ľudí, akých chceš a ostatní budú mať access denied, potom ti síce povedia, že žiješ vo vlastnom svete, ale to už ťa zaujímať nemusí. Trebárs moja ex ma ľutuje, a pritom v skutočnosti ľutujem ja ju, na všetko sa možno pozerať všelijako. Prečo mám čítať nejaké poviedky alebo romány, keď si môžem žiť svoju vlastnú poviedku?! P.S. Fun will survive!:-)