Chuť na samovraždu

linda ernova

Dostala som kontakt tu na fore na jedného pána. Už som skúsila všetko, ale jedine tento človek mi skutočne pomohol. Má atypický prístup ku klientom. Je to jasnovidec a liečiteľ, ktorý mi pomohol so psychickými problémami. Pomáha mi stále a spolupracujem s ním. Netreba sa hanbiť ak prijmete pomoc od človeka s takýmto darom. Posuniem vam jeho c., skuste sa mu ozvať. 0902044010. Je to pre mňa veľká vec, že som konečne šťastná a zdravá.

NeviemUz

Este by som ti odporucila domace zvieratko. To je liek na vsetko. Kedze byvas v izbe tak mozno macku? Myslim ze by jej u teba bolo lepsie ako v utulku. Alebo skrecka, zajaca, ...

NeviemUz

Zdravko- a potom jej budu nadavat do umelych/zmalovanych fiflen. Lebo tie skarede co sa premenia na pekne su zmachlene az po uši a musí im to zabrat mnozstvo casu.
Odporucam ti malovat sa jemne a hlavne robit nieco s vlasmi. Tie vedia cloveka zmenit o dost. Ak su kratke, daj predlzit, prefarbit, natupirovat. Ak mas dlhy nos, nasetri na plastiku- je to na cely zivot. Zacni cvicit. Vzdy sa so vzhladom da nieco robit. Ja mam male prsia ale keby chcem vztah tak preto nieco robim, aby som sa pacila, sla by som pod noz. Tak to nevzdavaj, muz ta isto oceni za to aka si a ze su jeho prva.

Kami91

Olivia si tu este medzi nami? Dobre ti vravia s tym, ze byvat sama neni moc dobry napad. Co si myslis na zaklade coho vznikaju tie tvone problemy? Je to samotou?

Tomas12345

(Nebaví ma môj život. Pre môj vzhľad som nikdy nič nezažila a to mám tridsaťjeden rokov. Nemám osobný život, teda len prenajaú izbu v ktorej som stále sama. Žiadny chla ani priateľstvá. Som osamelá a nešťastná.
Nevie niekto o bezbolestnom spôsobe ako to skončiť? )

Na chlapa a pritatelstva sa vykasli. Ber to len ako bonus ale nie ako povinnost. Nastav si svoj zivot tak aby zaviselo tvoje stastie od tvojich koníčkov a od viery v posmrtny zivot a v Boha a budeš stastna.

Co sa týka bývania, nie je dobre žiť sama. Dobré je vzdy byvat s niekym. Clovek sa môže z tej samoty totiz zblaznit. Nemas nejakych rodicov, surodencov, ku komu by si isla byvat ?

Zuzana209

Olinka, tie myšlienky čo ťa chcú ovládnuť sú KLAMSTVO!! Hneď sa obráť k Pánovi Ježišovi - hoci by si mala aj plakať - a z celého srdca Ho pros o POMOC!! Budem sa za teba modliť.
Neboj sa, ty si veĺmi vzácne stvorenie, nie si len tak hocikto a nenarodila si sa náhodou - Boh ti dal život a On nerobí žiadne chyby! Si veľmi dôležitý človek, a aj keby si mala ovplyvniť život len jedného človeka na celej zemi - aj tak mal tvoj život zmysel!! V srdci Pána Ježiša je jedno konkrétne miesto ktoré môžeš naplniť iba TY, On je aj teraz vedľa teba a nesmierne ťa miluje. To je jedno či máš alebo nemáš teraz frajera alebo kamarátov. ON je viac - volaj k nemu.

www.jesus.sk

www.jesus.sk

Pag

Mala by si k životu zvoliť aktívny prístup, lebo keď sa mozog nudí, tak začne premýšľať o všetkom možnom. Veci si netreba vysvetľovať len zle, ale aj dobre, môžeš pokojne aj po svojom. Vidíš vo všetkom len samý problém, lebo tak máš nastavenú myseľ, neviem, pravdu povediac, že komu sa za to môžeš "poďakovať". Kúp si čivavu, tá ti tvoju dlhú chvíľu občas spríjemní, ale aj znepríjemní. Čiže asi tak. A choď do prírody, ak túžiš po ľuďoch, tak si to radšej trochen rozmysli.

Stork

...nezabijaj svoje telo ale svoju minulost zabudni a nechaj zomriet to co bolo nemas co stratit ak zacnes odznova ...su len 2 druhy ludi takí co sa lutuju pre svoju miinulost a takí ktory sa divaju vpred

Zdravko654

Oliviaa, preco si myslis, ze si skareda, co sa ti na sebe nepaci? Zeny maju oproti muzom obrovsku vyhodu a sice, ze pouzivaju makeup a maluju sa. Pozri si nejake videa, ze ako sa da baba zmenit tymto sposobom. A prestan rozmyslat nad somarinami, ries to konstruktivne, kedze riesenie existuje!

dobreuz

Tak zastreliť sa je bezbolestné alebo vyskočiť s 13teho poschodia, ale si to premyslite ešte raz, či to chcete naozaj urobiť, lebo potom už niet návratu späť.