Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prehriaty nervovy system..pomoc

Príspevok v téme: Prehriaty nervovy system..pomoc
Bodkaaa

Vie niekto ako schladit prehriaty nervovy system v tele?? Je mi strasne zle vzdy iba v lete a ked su horucavy kolabujem a pocitujem strasne uzkosti a spomalenie organizmu.Niesom schopna vykonavat ziadnu cinnost ked je horuco . Len lezim a pijem vodu nemozem prejst ani z izby do kuchyne lebo padam a motam sa ako opita .Ako nahle sa schladi a je zimne obdobie som zdravy clovek a nic mi nieje . Je toto mozne ? Vie mi niekto poradit co robit a preco tak na mna vpliva toto horuce pocasie ?? A nepomaha ani ked sa schladzujem akokolvek skusala som vsetko ..proste KED JE VONKU HORUCO TOTO SA MI DEJE .Velmi na mna vpliva pocasie preco to tak je co mam vlastne robit uz??

Stork

gianna32 ...nebuďte múdra :D keď píše človek na klávesnici či mobile môže sa pomýliť nemusíte hneď upozorňovať na chyby

Stork

ak vám je horúco, doprajte si sprchu vo vlažnej vode aj 2- až 3-krát za deň, prehriatemu organizmu pomôže spánok na načerpanie energie, telu dodávajte nie len vysoké množstvo tekutín ale aj živín, ktoré sú v tomto období dôležité z ovocia a zeleniny dokážeme získať tú najkvalitnejšiu tekutinu, ktorá sa v prírode vyskytuje, obohatenú o potrebné vitamíny a minerály v organickej forme. Netreba veľa solit tá zadržiava vodu v tele, zvyšuje krvný tlak, zvyšuje teplotu nášho tela. Čím bude vaša strava jednoduchšia, tým sa budete lepšie cítiť. ;) a hlavne sa neznervozňujte kvôli teplotám berte to s chladnou hlavou, rozčuľovanim počasie nezmenite iba poškodite sebe.

Pag

Už nehovoriac o komunikácii so zvieratami cez pot, v nich zvyšuje prítomnosť protipotných preparátov agresivitu a nevedia, čo si majú o nás myslieť. Nemali by sme ich tak miasť.

Pag

Ešte ma napadla taká vec, že ono treba poteniu nechať voľný priebeh a nesnažiť sa ho za každú cenu blokovať, lebo pot ochladzuje telo. Sú aj iné metódy ochladzovania trebárs jazykom, vyplazeným, ale to už je iný level:-) Netreba sa hanbiť smrdieť ostatným, nosné bunky sa časom prispôsobnia/adaptujú aj na veľký smrad.

Pag

Mestá by mali uvažovať nielen o výstavbe mestských fontán, ale aj o výstavbe mestských jaskýň. Mesto s vlastnou jaskyňou by isto prilákalo viac turistov, hoci ani o nich až tak neide. Treba sa inšpirovať prírodou, máme aj my vlastné ľadové jaskyne, ak ich ešte možno nazývať ľadovými. A k veci, treba piť veľa tekutín a takisto sa vraj odporúča aj teplý čaj na schladenie organizmu.