Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ČO SA TO SO MNOU DEJE PREBOHA

Príspevok v téme: ČO SA TO SO MNOU DEJE PREBOHA
nechapem123

Zdravim. Mam 14. je mi zo seba zle. akurat sa mi robia furt lupiny, mam mastnu tvar, same vyrazky aj na chrbte. citim sa skareda preco sa mi to zacalo robit?ved som akurat prestala jest sladkosti a zacala viac zdrave veci jest a teraz toto :( hlavne tie lupiny ma stvu a aj mastne vlasy . keby nieco kludne sa spytajte odpoviem

miaaaaaaa

Zlatíčko aj ja mám 14 a vela problemov.. Skus si umyť vlasy šampónom proti lupinam a vyfenuj si vlasky to im doda objem. A na vyrážky odporúčam zineryt. Alebo nech ti niekto povytlaca a ocisti alkoholom najlepsie liehom. Mne takto z chrbta zmizli a som rada :)

poradim38

Preco to nejdes riesit ku koznej?? Ked mas vyrazky aj na chrbte..... to nie je len tak ze vynechas sladkosti a zacnes akoze zdravo jest tyzden a uz si myslis ze budes vidiet akoze vysledky.... tak to si na omyle..... ked mas akne a aj na chrbte, najprv to treba riesit s koznou aby ti dala lieky a maste na stiahnutie zapalov a specialnu kozmetiku ktorou to budes riesit a az potom mozes zacar so zdravou stravou a inymi vecami