Dobrý deň. Mám 14 rokov a tieto prazdiny sa mi ako keby "nafúklo brucho" mám ho tvrdé a take veľké.Navyše som sa vážila mala som 58kíl pred 2 dňami (meriam 172) a keď sa mi dnes chcelo grgnut tak ma naplo. Dnes mám už 59.9 kíl a podla mna som strasne tučná proste potrebujem to z brucha zhodit co najskôr kým začne škola. Snažím sa nejesť poradte mi aspon čo mam jesť ako mam cvičiť a hlavne PREČO TO TAK JE!!! Mala som menštruáciu včera mi skončila a dva týždne pred nou som začala mať" nafuknute brucho ". Stale mam... ked ho uvolnim vyzeram ako nejaka tučibomba. JE proste velmu velke a ked ho stiahnem vidno celulitidu
Veľké brucho
...to su hormony...hlavne prosim ta kvoli tomu nehladuj, lebo si narobis este viac zle..
nafuknute brucho 2 tyzdne pred menstruaciou a 2kg hore mam pravidlene kazdy mesiac
Prestan jest vsetko co obsahuje psenicu a drozdie - chlieb, buchty knedle, kolace..... , aspon dva tyzdne. Ako prilohu k mesu si davaj len zeleninu. Veceru len biely jogurt alebo tvaroch. Ak budes hladna najprv sa napi vody. Ak to vydrzis, isto schudnes a prave na bruchu.
Ale musis si uvedomit, ze sa tvoje brusko bude pred mesiacikom stale trocha nafukovat, s tym sa neda nejako nic robit, to su hormony.
Ale ono je ako keby nafukane ale aj som na vahe pribrala ale take velke byt nemoze
skus plavanie :)..a zdrave stravovanie...snad ti to pomoze :)
Samozrejme ze nepomáha brusakmi z brucha nikdy neschudnes :D
nepomaha..
Brušáky a hotovo, to je ale veda
Tú som nejedla dobre dávno
Tú som nejedla dobre dávno