Citim sa zle

Príspevok v téme: Citim sa zle
Boba1

Dobry den. Mozno niekto bude vediet poradit. Uz dlhsiu dobu mi odchadza zivotna energia, netravi mi poriadne, citim sa unavene, na nic nemam chut, len telo si pyta neustaly prisun jedla. Jem polovicu toho co predtym a priberam. Padaju mi vlasy. Som ako chodiaci zombik. Navyse mam zvlastne neprijemny stav v bruchu, obcas krce, obcas pichanie v pravom podrebri. Ma s tym niekto skusenost? Davam si traviace enzymy, jem vitaminy ale nemam pocit ze to pomaha. Bola som na gastre, endokrinologii, na gynekologii, ma nic sa neprislo....
Dakujem.

dobreuz

Tak 4,7 g je odporúčaná denná dávka, ale pri zvýšenom potení treba prijať minimálne o 25% viac, čo je cca 6g. Len tak skúste pár dní sledovať svoj príjem draslíka a presne ho počítať, či ho prijímate v dostatočnom množstve, poprípade ešte treba skontrolovať aj ostatné minerály. Alebo pripadá do úvahy aj prekyslenie žalúdka.

Boba1

Dakujem za postrehy. Je pravda ze sa mi fest pokazil vztah s muzom za posledny rok, dcera mala minuly rok nehodu, vela zmien atd. Vsetko sa nejak sype.
Nedostatok draslika by to mohol teoreticky byt, aj ked stravu mam relativne dobru, bohatu na draslik.