Nadváha

Príspevok v téme: Nadváha
Janka2222

Chcem sa opýtať čo vás motivovalo a ako ste schudli veľa kg ja potrebujem dosť ale nedokážem to vzdrzim týždeň dva a potom MC Donald kvantum pečiva už mi aj brat hovorí že vyzerám tucne.Mne to už začína byť jedno koľko vážim ale nechcem toľko vážiť čo mám robiť?

MariaS

Mňa najviac motivovalo, keď som spoznala priateľa. Chcela som byť krásna a fit a nakoniec sa mi to podarilo, aj keď to bola riadna drina. Schudla som 15 kilo v priebehu 8 mesiacov. Keďže som mala problém s metabolizmom kamarátka mi poradila nech skúsim výživové doplnky s Karnitínom. Našla som dokonca stránku, kde sa dajú kúpiť online zo zľavou: -odkaz odstránený-
Dôležité pri chudnutí si uvedomiť, že sa nejedná o jednorázovú zmenu, ale je treba zmeniť životný štýl. Pravidelné stravovanie 5-6 krát denne v menších porciách, pitný režim aspon 2,5 litra denne a samozrejme cvičenie. Mne pomohlo veľmi plávanie a jumping. Človek spáli veľa kalórií a precvičí celé telo. Držím palce nech sa to podarí. Hlavne mysli pozitívne

Janko5

Motivovat by ta mal strach o vlastne zdravie, lepsiu motivaciu nepoznam.
A ak vynechas pecivo, kolace, chlieb, knedle a vsetky vyrobky kde je psenica a drozdie a k mesu si budes namiesto zemiakov , ryze a knedli davat zeleninu a vecer iba biely jogurt alebo tvaroch, za mesiac isto schiudnes min 5-10 kg.

klarika863

moni..snad nepride jojo efekt :) hladovkou by som nechudla...clovek takym chudnutim si spomali metabolizmus a straca svaly..

Defcon

Jj, clovek nemoze zrat ako prasiatko, kaslat na postavu, a este byt stihly. Ak si niekto mysli, ze : dnes spravim prvy krok a otvorim zo dve nove temy na chudnutie na nete, tak si mysli zle. Prvy krok je prave odist od netu a zacat sa hybat. Lebo kazdy vie, ze na chudnutie treba cvicit. Na to netreba internet.
A ak niekto naozaj potrebuje radu, ze ma ist behat aby schudol, tak s prepacenim je nesvojpravny .

Stacipevnavola

Nie je to lahke? Co nie je lahke na tom najst si pol hodinu denne? Alebo hodinku aspon 4x do tyzdna? Je to lahke, len ty si leniva. Tak bud chces mat peknu postavu alebo sa napchavat somarinami a nehybat sa. Vyber si a spravaj sa podla toho.

dobreuz

A čo presne nie je také ľahké? Posunúť sa myšou a otvoriť už založenú tému o chudnutí? Alebo sa dvihnúť zo zadku a ísť behať/bicyklovať?

dobreuz

Pohyb, pohyb a pohyb!!! Ešte koľko tém o tom istom? Už to na tomto fóre je horšie jak v ústave, šak každá 3tia téma o chudnutí, to treba furt zakladať ďalšie? Omg.