Ako ste na tom vy?Holíte alebo si neholíte stehná?Aký máte na to názor?Chcela by som si ich oholiť ale stále váham.Ďakujem
Holiť alebo neholiť stehná?
Preboha, prečo tá posadnutosť holením??? Chĺpky sú sexy, na ohanbí i na vnútorných stehnách, a všetko ostatné je len propaganda veľkých farmaceutických firiem, ktoré na tom holení na vás (hlúpych a ľahko ovplyvniteľných) iba zarábajú.
Pokiaľ nosievaš krátku sukňu, že ti vidno stehná, tak istotne holiť ;) Ale ak nosíš dlhšie sukne, prípadne nohavice tak predsa netreba... teda ak nemáš priateľa, vtedy by som holil furt
Určite záleží na farbe a hrúbke ochlpenia. Ak tam máš tmavé výrazné chĺpky tak teraz v lete určite holiť. V plavkách to nevyzerá dobre. Ak ich máš jemné, bledé tak asi ani netreba ako píše Sexx43. V zime je to na tebe, prípadne ako sa to páči tvojmu partnerovi. Záleží to aj na tom, či nosíš minisukne a svetlé pančucháče. Tmavé presvitajúce chĺpky cez jemné telové alebo biele silonky vyzerajú dosť zle.
Ak máš tmavé chlpy, tak určite áno. Ak ich máš svetlé a jemné, tak si myslím že to nebude treba. Ale ja si pre lepší pocit holím aj stehná.
Jednoznačne neholiť. Chĺpky sú sexy.