Ahojte, mam 16, a priatel 17, sme spolu skoro rok. Rovno k veci...mám také obavy že som tehotná, minulý týždeň som si robila tehotensky test, výsledok bol negatívny, potom mi ale kamarátka povedala že sa má počkať 2-3 týždne od posledného sexu, vzhľadom na to že si to s priateľom "rozdame" aj 2 krat za deň, samozrejme nie celý týždeň, keď nie je v práci. Dosť sa bojím pretože menštruácia mi zvykne chodiť týždeň vopred teraz mešká 2 dni, viem že to nie je veľa ale aj tak mám strach, pichá ma v podbrusku už dva dni, v noci sa budim a pozriem sa či som už konečne nedostala menštruáciu, ale márne. Ku gynekologicke ísť nemôžem lebo sa pozná s mojou mamou a povedala by jej keby niečo zistila. POMÔŽTE MI PROSÍM, fakt neviem čo mám robiť, ja som rozmýšľala normalne aj nad tým že ak naozaj budem tehotná tak sa zabijem ale pochybujem že by som toho bola schopná. Dokonca som aj pribrala a to cvicim každý deň lebo mám takú mensiu "šunku" na bruchu, a pribrala som asi pol kila, neviem či to s tým nejako súvisí.