Otázka na ženy: Máte rady trilógiu Pán prsteňov?

Liv45

Anoo. Citala som aj pozerala celu trilogiu. Pri kazdej scene mam zaslzene oci a zimomriavky. Silna zalezitost. Pre mnohych je film nudny a zdlhavy. No skuste si pozriet rozsirenu 4 hodinovu verziu kazdej jednej casti potom daco piste ?. To treba vnimat a precitit vtedy to clovek moze milovat. Chapem ze nie pre kazdeho je tato trilogia.

Lollka

Knihy som necitala, filmy som videla, nebolo to uplne zle ale na moj vkus prilis vela bojov. Furt sa tam niekto s niekym bil, to ma nebavi. Vraj v knihach je nasilia menej ale zas az tak ma to neoslovilo aby som to mala chut citat.

Biela Kobra

To je ale blbá otázka... Samozrejme, že sa páčia. Filmy viac ako knižná predloha, jednak má kniha úplne inú kompozíciu a vo filmoch je to aj genderovo vyváženejšie. Mimochodom, ženy na Slovensku fantasy nielen pozerajú a čítajú, ale ju dokonca aj píšu. A dobre.

ViktorkaVix

Ano milujem ho, vsetky filmy, vsetky knihy. Pre mna najoblubenejsi zaner - fantasy, ale takehoto stylu. Tocia serial, tak sa tesim. A raz davno som citala, zeby mali sfilmovat aj Silmarillion, ale tak zatial nic.