Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Paranoja, depresia, poocit uzkosti

Príspevok v téme: Paranoja, depresia, poocit uzkosti
Lacko25

Ahoj. Uz 3 roky bojujem so strasnymi stavmi . Mavam pocity uzkosti, depresie, nemozem ist poriadne ani medzi ludi lebo mam pocit ako by ma kazdy, sledoval a planoval nieco proti mne alebo mi chcel ublizit . Neopisatelne hnusny pocit . Cele to zacalo takto . Niekedy som bol v pohode, mal som plno kamaratov a svoju partu ludi s ktorymi som bol takmer kazdy den. No spravil som velmi vela zlych veci (veci ktore sa nerobia a uz vobec nie ludom ktorych mate radi, nechcem to moc konkretizovat), za to sa mi oni pomstili 1000000x horsim sposobom a ostal som sam . Kazdy sa na mna vykaslal aj ludia na ktorych by som to nikdy nepovedal. Od vtedy mi byva takto obcas uz naozaj nevladzem a neviem co dalej, casto premyslam aj nad samovrazdou. Ak to budem riesit psychiatrom ten ma len bude napchavat tabletkamy. Moc vas prosim o nejake rady.

poradim38

Prestan s lutovanim, co sa stalo uz nezmenis, to, ze si si uvedomil ze si urobil chybu je dobre, aspon sa vyhnes dalsim chybam... no teraz musis zacat odznova... to je inak ta karma, lebo co das tak to dostanes a ked pises ze si velmi sklamal niektorych ludi a urobil si to co sa nerobi tak sa ani necudujem ze si padol na hubu.... skor ci neskor tak dopadne kazda svina co robi blizkym to co sa nema, ja poznam dost vela takych co mali nespocetne vela kamaratov, zametali s nimi a teraz su z nich trosky co nikoho nemaju.... no tebe pomoze v prvom rade ak mas psychicky problem navstivit psychologa, lebo ked sa budes s tymto trapit sam tak ti vravim ze to nezvladnes... psychicky aj fyzicky sa zrutis a to uz potom bude tazke sa vyhrabat z toho, ak vobec...... takze smer psycholog, vela casu sa snaz nejak zabavit, hlavne mysel... urob si program na kazdy den, neviem ci chodis do prace alebo nie, no ked ano tak po praci skus si ist zabehat, prejst sa do prirody, zacvic si, alebo si chod niekde dat kavu a aj ked nechodis do prace tak mas este viac casu takze este lepsie, vtedy mozes chodit po vyletoch niekde, turistika atd.... urcite sa aj s niekym pozoznamujes, ak si vyrecny a mas sebavedomie, tak urcite ano... len si musis verit.... hlavne neurob tie iste chyby znova, vela stastia...

orol1

precitala som si. skus ist co najviac na slnko dobit baterky. ostatne kludne aj lekar, nech ti da nejaku pomoc, hoci psychoterapiu, aj ked nie lieky, ked nechces.

Majka15

Odsťahuj sa, do iného mesta, nájdi si iných kamarátov. Keď si urobil chybu, nemusíš pre ňu trpieť do konca života.
Teda ak si neurobil niečo také vážne hrozné, čo si asi určite neurobil.
Proste sa prestaň ľutovať, to ti nepomôže.