zdedili ste,mate hypoteku ? dakujem :)
ako ste sa dostali k vlastnemu byvaniu?
Defcon, nevadí ti že si takto zabil značnú časť života? Nikde nebol, nič si nekúpil, len šetril.
Ja sice hypoteku nemam, byt som zdedila, ale v skutocnosti zijem tak, akoby som mala na krku dozivotnu hypoteku. Aspon ze mam svoje, sice nic moc, ale svoje. A preto, ked vidim ako sa niektori ludia rozhadzuju - a neni ich malo - tak musim uvazovat skade na to maju. No z poctivej prace urcite nie.
Ja som brala hypo. Mám 22 r, no načo čakať ? S rodičmi nebývam už dobré 3 roky,odkedy som sa začala živiť sama. A platiť niekomu podnájom donekonečna je tiež hlúposť. Čím skôr sa človek rozhýbe keď má možnosť, tým lepšie. V dôchodku už chcem mať fakt pokoj od splácania. Je to finančne náročnejšie, no keď človek chce, všetko sa dá.
Teleport, prides teleportujes sa kde sa ti paci, obsadis objekt a mas.
V 2004 zobral hypoteku v internetovej banke ktora tu vznikala a preto dala urok 1,01%. Bol by som blby si nasetrit s takym nizkym urokom. 20.000 som mal a zobral 80.000 - postavil dom 180m2 na pozemku 6 arov 10 km.od BA. Hypoteka este 6 rokov a je splatena a dom som dal odhadnut, lebo ho planujem predat - odhad bol 220.000. Len teraz sa to uz neoplati, lebo cena nehnutelnosti je prilis vysoka. Inak som staval sam tak ze som si najimal partie. Firma chcela postavit ten dom za 150.000 bez pozemku. Firmy co stavaju si nahodia 100-200 % oproti tomu, za co to realne postavia a ludia su blbi, ze im to zaplatia. Hlavne, ze kopu veci Slovaci ofrflu, ze su prilis drahe...
Nasetril, nasetril. Kupil za hotovost. Ani cent pôzicky. Zil som u rodicov do 30tky. Dovolenka raz za 5 rokov. Tlacitkovy mobil. Bez auta.