Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

minuly zivot a smrt

Pag

A na čo sa zaoberať minulými životmi? Nehorím, keby že niekto počas hypnózy povedal, kde v stredoveku zakopal poklad (jeden diamant mi potom pošlite za tip alebo aspoň zlaťák na vínko - ha, ha), tak nejaký význam by to malo, ale zaoberať sa tým, že čo bolo predtým? Na čo to je dobré? Keď sa znovu narodíš (pripúšťam, že také niečo je občas možné), tak si z minulosti nepamätáš totálne nič. Niečo sa možno niekomu občas vybaví vo vedomí, ale isto to sú len útržky. Na minulé životy sa nemožno rozpamätať!!!

CCvv

Ja si nemyslím, že je dobré balamutiť niekomu hlavu minulými životami, aj keby mu to malo pomôcť v jeho probléme. Je to nefér, a veľmi. Človek by mal poznať pravdu. Veď je aj jeden taký výrok, už neviem, kto ho vyslovil, že: "Poznajte pravdu a tá vás vyslobodí alebo oslobodí, také niečo." Minulé životy sú hlúposť, nikdy sa podobné špekulácie nedali dokázať ako niečo pravdivé. Na fantazírovanie je to dobré, ale to je všetko.

Ttm

Tak tu ide skôr o to, že máš strach z bolesti, ktorú by ti mohli spôsobiť ostatní. Takto sa držíš v samote, vo svojej komfortnej zóne. Avšak samota sa pretvára v osamelosť a teba to tak ničí. Nejde tu ani o minulé životy, ako skôr o to vzchopiť sa a vykročiť do života a k ľuďom. Učíš sa chybami a zlyhaniami ... tak to v živote chodí a s tým aj prichádza bolesť. Lenže ta príde vždy, tak či tak. Preto treba pracovať na svojej psychike a vykročiť z komfortnej zóny. Adaptovať sa, učiť sa zo svojich chýb a z chýb ostatných a kráčať životom. A s tým súvisí aj bolesť ale zároveň aj tie dobré pocity ako je láska, šťastie a podobne.
Ľudia ti spôsobia bolesť len ak im to ty dovolíš. Koniec koncov, ak sa dokážeš dostať do stavu istého uvedomenia sa, tak pochopíš, že len ty sám si môžeš ublížiť...
Toť ohľadom tvojho problému. Nehľadaj výhovorky v minulých životoch. Ako som spomenul, mám obavu prekročiť cez cestu, avšak aj tak ju prekročím. Len som sa vďaka tomu poučil a dávam si takto väčší pozor.
Prajem ti hodne šťastia a držím palce.

mzs

No prejavuje sa to tak, ze si (zrejme podvedome) vytvaram fyzicke aj psychicke vyhovorky az problemy,ktore mi na istej urovni akoby pomahaju zvladat samotu a zaroven ma drzia od druhych a aj v bezpecnej vzdialenosti od zivota ako takeho, okrem rutiny, ktoru dodrziavam od detstva....proste taky zacarovany kruh z ktoreho sa mozem snazit vyjst, no vzdy sa donho musim napokon vratit, lebo je to akesi moje bezpecie, ktore ma vsak totalne izoluje. Akoby odkladam plnohodnotnejsie zitie zivota na neurcito, kym sa nan nezacnem citit a to neviem, ci sa niekedy zacnem., takze zijem len minulostou.

Mrauka

Ja som si to dala zistit a vela veci mi to vysvetlilo. Som vraj bola zena pirata ;)
To, co tusis obvykle byva spravne. Tvoja dusa to vie a dava ti to najavo pocitmi.

Ttm

Minulý život, či nie, teraz ide najme o to pochopiť ten problém, ktorý máš a nájsť naň riešenie. Ani sa prosím nezaoberaj minulými životmi. Nie je to nič príjemné.
Popíš mi tvoj problém presnejšie, ak ťa smiem poprosiť.

mzs

Ja mam taky pocit, ze doslo k nejakej hromadnej katastrofe, kvoli comu nedokazem byt s ludmi a ani s nimi, len neviem jak si to overit, lebo cosi vo mne mi to zaroven brani zistit. Mozno si tie bloky takymto sposobom musim odzivat, no obcas chcem vediet, preco to takto musi vlastne celizivotne u mna byt., nemam klud ani v samote a ani v spolocnosti druhych.

Ttm

Áno, smrť v minulom živote môže mať nepriaznivý vplyv na tento súčasný život. Napríklad v predošlom živote ma zrazilo nákladné auto. Z tohto dôvodu mám v tomto živote istú obavu, keď prechádzam cez cestu. A s tým už súvisia všetky nepríjemné smrti. Problém je ten, že je to ťažké odstrániť, kedže to už ostane hlboko v človeku.