Ja som tak strašne nanič a fakt neviem na čo tu som.. jediné čo viem je ľutovať sa .. nikam sa v živote nedostanem.. a viete čo je najhoršie? že keď verím tomu že som nikto a nikam sa nedostanem poton to je aj pravda :( cele prazky sedím doma .. nedokážem ísť von.. jednak nemám peniaze a ľudí s ktorymi by som si rozumela a jednak som škaredá ako noc.. ani povahu nemám dobrú.. fakt do smetí s takymi ludmi ako som ja :(( neviem ani kto som .. len tu zavadziam.. furt sa snazim citat ako by pozitivna,ako milovat zivot a tak ale ja proste neviem.. blizi sa skola a ja asi skapem.. nenavidim to tam..vsetko a vsetkych.. som blba.. uz teraz sa netesim na strednu vidim ako tam nezapadnem .. nedokazem sa s ludmi rozpravat ked viem aka som nanic, skareda, nezaujimava, chudobna :( ak chcete len ma pourazajte aka som krava ze len fnukam zasluzim si to:( u psychologicky som bola a je to hrozne.. neviem hovorit o svojich problemoch(ktore ani nie su problemy, to len ja som blba) a ked sa ma spyta na nieco osobnejsie hned zacnem plakat..takze tak a ta psychoska mi je nesympaticka.. vzdy ked mam ist von chyti ma taka nalada alebo co.. ze proste neviem co si mam obliect, z tych handier co mam v skrini(ktore nosin len aby som nebola naha, ja mam uplne iny styl). a este k tomu byvame pri ciganoch takze HRÔZA!!!nechcem hovorit na vsetkych ale ved viete ako to chodi...citim sa ze nemam co ludom ponuknut, ini su tak skveli, maju top rodiny uz teraz maju na uctoch peniaze a ja? pochybujem ze vobec spravim maturitu. snazim sa aj jest zdravo ale je to takze ked mame doma len same spracovane potraviny a nezdrave :( ja by som sa najradsej zabila.. ale to nemozem.. je to trapne dnes sa zabija skoro kazdy tinedzer a to robia len kvoli pozornosti podaktori, im ani nic nechyba ..iba to ze dycham je hanba, ja som hanba pre tento svet..prepacte ze som vam ubrala z vasho casu :(
čo mám robiť
Prečo sa tak podhodnocuješ, ľutuješ a ospravedlňuješ... vieš, ja si myslím, že už len to, že si dokážeš priznať svoju neschopnosť a chyby, je znakom toho, že máš v sebe veľa dobrého.. Vieš koľko ľudí by si v živote nedokázali povedať, že že sú blbí tak ako si si to povedala ty?
Veľa ľudí je tiež už aj starých a ľutujú celý svoj život, ty ho máš prakticky ešte len pred sebou a môžeš s ním urobiť čo len budeš chcieť a na čo budeš stačiť. Musíš si uvedomiť, že teraz sa ti zdá všetko nanič a nemenné, ale jednoducho raz skončíš školu, možno pôjdeš niekam celkom inam, spoznáš nových ľudí, priateľov, manžela :-)
Neklesaj na duchu, ale pracuj na sebe, na svojom výzore, hodnotení, životných postojoch, hľadaj pravdu o živote, nájdi si nejakú motiváciu, trebárs ako si samú seba predstavuješ za pár rokov a choď si za tým. A určite nie si škaredá, vieš, so vzhľadom sa toho dá naozaj urobiť veľmi veľmi veľa, nech už máš hocijakú genetickú predispozíciu.
Budem rada, ak sa ozves na mail, mozeme vsetko prebrat
tojejedno400@gmail.co
Mala by si zmenit psychologicku, mas zjavne nejaky psychicky problem, lebo toto neskor moze byt tazka depresia, ale nechcem ta strasit..... mozes to hned teraz zmenit tak, ze pojdes za rodicmi, alebo za niekym komu doverujes, to je jedno komu len to nehovor nejakej rovesnicke, ani rovesnikovi lebo to su deti ako ty a tie to nepochopia... tym ze si dieta by si mala ist za dospelym a povedat svoj problem, vsetko co ta trapi, aj keby cez plac... treba to zo seba na zaciatok dostat vsetko von...mozes skusit aj linku detskej istoty ci ako sa to vola, cislo najdes urcite na nete ked pohladas.....po tomto kroku s pomocou rodica si najdi inu psychologicku alebo psychologa, ktory ti bude sympaticky a budes vediet rozpravat o svojich problemoch otvorene, tym sa to naucis aby si uz nebola taka precitlivena a budes aj otvorenejsia......dalej si musis hlavne verit, aj keby ti nikto na svete neveril a mal by ta za luzra, musis mat v sebe nadej........vies kolko znamych ludi celebrit bolo v takej situacii ako si ty?? A pozri sa kam to dotiahli??? A tvoje okolie ze ma vsetko super a su oblubeny?? To si mozno iba ty myslis... kazdy na vonok moze vyzerat stastny, aj ty, ale musis byt v prvom rade stastna z vnutra, vtedy aj iny vycitia tvoju pozitivnu energiu a budu chciet s tebou travit cas.......a to je jedno co si na seba oblecies..... to je moja rada dufam ze som pomohla ked tak napis
Bublina, napisala si ze "ani nevies hovorit o svojich problemoch, ktore ani nie su problemy." Zda sa ze si sa nejako sama v sebe stratila a nevies ako dalej..ale bud si ista ze to obcas prezivaju vsetci a hlavne ked su problemy. Neviem aky je tvoj...rodina,laska..Kazdy ich ma. Zodvihni hlavu a kazdy den si hovor ze si silna zena, ktora dosiahne vsetko co chce. Chces peniaze?Najdi si brigadu/pracu a zarob si.Chces mat priatelov?Prestan sa bat ludi/spoluziakov a obcas sa usmej.Bud otvorena a hovor s nimi.Stastna v rodine? Travte spolu cas,hovorte doma spolu o vsetkom-co si zazila,ako si sa mala,coho sa bojis,po som tuzis,ako sa citis. Ak sa to zatial neda tak sa skus vyrozpravat aspon tej psychologicke a ulavi sa ti.
Hlavne treba na sebe pracovať a nie sa iba ľutovať!
bublina ty si skutocna? mas spustu casu, mozno to ti kvapka na karbit, inak neviem. ved si najdi brigadu, ked ta nebavi leto, opalovanie, voda, sekace, prechadzky, bicykel, korcule.
prestať sa ľutovať a robiť zo seba trpiteľku bude to najdôležitejšie