depresia / uzkost

Príspevok v téme: depresia / uzkost
troska123

Ahojte, mam 18 rokov a uz viac ako 2 roky mam depresie a uzkkostne stavy. Nedokazem sa o tom rozpravat jedine anonymne. Neviem co mam robit uz mesiac som kazdy vecer naliaty v alkohole aby som utlmil tu bolest myslim ze by mi pomohlo keby som zmenil prostredie ale este musim dokoncit skolu. Bojim sa ze to ten rok tu nevydrzim.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Pag

Nic netrva vecne, musis to vydrzat, kym sa telo neprisposobi a neadaptuje na toto znec.ziv. prostredie. Potom uz bude dobre. Kazdopadne prip.suic. myslienky nepovazuj vzdy za svoje ale za nieco co nemusi mat s tvojou psychikou nieco spolocne. Musis sa vediet od toho disociovat. Allohol pomoze ale ked budes prehanat s davkou tak dosiahnes po case presny opak, cize brutalne depresie a na rumovu pralinku sa hadam nechces zmenit ci? Good luck.

GOING

Všetko čo ti robí úzkosť/stres v súvislosti so školou skús minimalizovať. Situácie, spolužiaci, učitelia.

Keď posledný rok v škole vydržia tvoji spolužiaci tak to vydržíš aj ty.
Alkohol minimalizuj je toxický, je to zlá/negatívna informácia podobne ako škodlivé jedlo. Tiež berie fyzické a psychické sily a ovplyvňuje aj činnosť mozgu/negatívne myslenie. Všetko je to vecou tvojho postoja k situáciám. Ak si budeš rozprávať, že posledný rok to nevydržíš tak to nevydržíš. Hovor si, že to posledný rok vydržíš. Boli aj horšie veci na svete ako povinná vojenská základná služba a podobne. Byť zatvorený v kasárňach 24h/denne a 2 roky v kuse.
Niečo nezdravé a proti zdravému rozumu.

Všetko je v tvojej hlave ako sa nastavíš, ak si povieš ,že dvihneš predok auta tak ho dvihneš.
Rozumieš?

poradim38

Tak v prvom rade prestan slopat a chod ku psychologovi, take ze nevies o tom rozpravat tu nevypisuj, pekne sa prekonaj a bez k psychologovi nech sa to co najskor riesi..... kde inak su tvoji rodicia? Oni si ako nevsimli uz skor ze sa s tebou nieco deje??? A ked pises ze kazdy den pijes tak im to akoze nevadi?? Mozes mat 18, ale stale su to tvoji rodicia a predpokladam ze zijes v ich domacnosti.......... zas dalsi priklad toho, ako rodicia na svoje deti seru, ved nech sa radsej deti zabavia vonku s chlastom, cigaretami a pofidernymi partiami, ako keby sme im mali program vymyslat my a venovat sa.........