Už mám po krk vlastného otca

Príspevok v téme: Už mám po krk vlastného otca
Zufalka5

Dobrý deň...prejdem rovno k veci. Moj otec ma v poslednej dobe psychicky depta. On ma takú povahu že raz by mi zniesol aj modré z neba a inokedy ma ide zabiť pohľadom. A v poslednom čase sa to zhoršuje. Včera večer som prišla domov z brigády a hneď na mňa vyletel kvôli úplným maličkostiam. A dnes tiež. Začínam sa ho báť a neviem sa dočkať kedy vypadnem z domu aj keď mám len 16. Ja mu aj koľko razy so zdvihnutým hlasom poviem čo si myslím ale je to ešte horšie. Prosím čo mám robiť? Niekedy sa v zlosti vyhráža že tu doma narobí taký neporiadok ako ešte nikdy. Keď na mňa reve,trase ma...prosím poraďte čo mám robiť?

poradim38

A mamka je kde??? Tvoj otec mozno ma nejake probleny v praci alebo v osobnom zivote, neda sa to takto urcit kedze ho nepozname, nevieme aky je a preco sa k tebe tak sprava...... no poradim ti, nezdvihaj na neho hlas, tym vzdy vsetko zhorsis, rodicov mas respektovat a rozpravat sa s nimi s uctou a nie kricat na nich....... skus si s nim sadnut a porozpravat sa o tom preco taky je, ci ma nejake problemy, moze mat aj zdravotne problemy psychicke, ak ti nepovedal o nicom a je taky z nicoho nic tak je to pravdepodobne, ale musis sa snim porozpravat v klude, ziadne zvysovanie hlasu, normalne si sadnite k stolu ked bude vecer a budete mat klud tak sa porozpravajte..... ked je v amoku, radsej nic nehovor, nehaj ho tak a iba pokyv hlavou ze dobre, ale neodporuj mu, radsej jednym uchom dnu, druhym von ked uz budes z toho na nervy....... ale hlavne bud kludna a nekric

Bleer_V

Ignoruj ho ked na teba reve. Proste mu nevenuj pozornost a vypar sa niekde von. A ak ti to milo povie urob to. Takto si ho vycvicis ze vrieskanim nic nevyriesi. Jednoduche .

Pag

A z čoho je taký agresívny, prosím ťa? Čo už je taký prepitý alebo má nábeh na psychózu, či je to mixáž oboch faktorov? Nejaké prášky berie? Nie? Mal by.