Hrčka-Zdurenina

Príspevok v téme: Hrčka-Zdurenina
hrcka_zdurenina

Prajem pekný deň. Už dva roky mám viditeľnú podkožnú hrčku alebo zdureninu, ktorá sa nachádza v oblasti pravého semenníka a koreňa no nie je priamo na semenníku !!! Bol som s tým už 2x pri mojej obvodnej doktorke, 2x na sone, 2x na urológii, 2x na chirurgii a dnes dokonca na Urgente a nikde mi nevedia povedať čo to je. Keď si ľahnem hrčka alebo zdurenina zmizne a keď sa postavím, tak sa zase objaví a je tvrdá z oboch strán. Dnes mi bolo povedané, že to nie je urgentný prípad a znova ma doktor poslal za mojou doktorkou, ktorá ma má poslať na Chirurgiu.

Taktiež dodal, že keď to mám už dva roky, tak to bude skôr chronického pôvodu ale nevedel mi povedať čo to vlastne je. Obávam sa toho !!! 23.8 som objednaný na Sono a v Pondelok idem teda za mojou doktorkou, aby ma znova poslala na Chirurgiu. Keď mi to doktor stláčal, tak ma to nebolelo až potom ale iba trochu, keď som odchádzal preč. Normálne to nezvykne bolieť iba niekedy aj to len trochu a nie tak, aby som si musel dať tabletky od bolesti. Viete mi prosím vás poradiť čo to môže byť ? Môže to byť podkožný tuk alebo nejaká krvavá cista ?

Neviem si vôbec vysvetliť čo to je, keď už doktori mi sami nevedia povedať čo to presne je. Mal niekto podobný problém alebo sa stretol s niečim podobným ? Za každú radu budem povďačný.

philips

Počuj, vyšetrili ti to dohromady 6krát s tým, že to naživo videli a nevedia. Tak očakávaš, že my, čo to nevidíme ti povieme viac? Ak by to bolo ale niečo vážne, tak za tie dva roky by sa to už prejavilo. Biopsiu nerobili?