Ahojte,
od stredy večera ma trapi bolesť dasna. Myslím, že som si ho podrazdila medzizubnou kefkou - drotikom. Vo štvrtok uz ma bolelo aj lice (bolo citlive na prilozenu studenu ruku) a rad hornych zubov, kde som si to dasno podrazdila. Vecer som si preplachovala ustnu dutinu so salviovym odvarom, alkoholom, zuby som si vycistila aj s levandulovou silicou a dasna natrela Kamistadom. Rano ma uz nic nebolelo, akurat pri stlacani uzlin som citila, ze su mierne bolestive (pred tym neboleli). Dasna a zuby sa zdaju byt ok, akurat som dnes par krat pocitila taku vystrelujucu sekundovu bolest.
Neviete, co to moze, mohlo byt? Tym, ze ma to uz dnes skoro vobec nebolelo, som nevyhladala lekara, aj ked uzliny su citlive na pravej strane. Myslíte, ze uz je to na dobrej ceste, ci potrebujem, aby ma videl lekar a nasadil lieky? Podcenila som nieco?
Prepáčte, ak prehanam, nechcem mat komplikácie. Neviem o co ide, napadol mi zapal trojklanneho nervu (pri googleni), ale to sa ma udajne liečiť. Je vikend..takze aj možnosť dostat sa k dr je uz obmedzena :-(
Ďakujem za rozumne odpovede