Niekto koho som nikdy nepoznala

Príspevok v téme: Niekto koho som nikdy nepoznala
Lsm

Toto co teraz napisem bude asi ta najcudnejsia vec aku ste kedy citali.Mam 15 rocny vztah ktory klape po kazdej stranke,sem tam ako u kazdeho mala hadka a vymena nazorov ale nic vazne.A teraz k veci.Raz pred par rokmi som uvidela jeden clanok o jednom super sikovnom zahranicnom sportovcovi ktory bol v mojom veku a tragicky zahynul.Pozerala som si jeho fotky a videa na internete a proste stale na neho myslim a strasne ma mrzi,ze uz nezije.Nieco sa vo mne zlomilo.Ja neviem ci je to laska alebo co.Proste citim v sebe,ze s tym chalanom sme nejako prepojeni alebo co a ze keby sme sa v zivote stretli,tak by nam to klapalo.Nemam pri nom absolutne ziadne sexualne myslienky ani nic podobne,proste ked si na neho spomeniem ze existoval tak je mi lepsie a zaroven smutno ze uz nie je.Pritom aj vyzorovo obycajny chalan ziadny model z casopisov ale pre mna krasna dusa.Mam sa dat vysetrit ?

Biela Kobra

Vola sa to denne snenie a pokial ti to nenarusa normalny zivot, funguje to ako psychohygiena. Bezny zivot je tazky, nudny, stereotypny, clovek je stale pod tlakom. Ten sportovec vo vztahu k tebe v podstate neexistuje, nie je sanca, aby ste sa realne stretli a urcite nechces takuto sancu vyhladavat, Prave preto mozes uplne bez nasledkov popustit uzdu svojej fantazie, predstavovat si, ze ste priatelia, rodina, blizki, a tesit sa z neho. A pritom mozes zit uplne normalny zivot so svojim partnerom. Fantazia ti pomaha zaplnit prazdne miesta, ocistit dusu a emocny stres. Je to uplne v pohode, pokial to budes drzat v tych mierach, aby to neprerastlo do nezdraveho snenia. Bud stastna.

Lsm

Biela Kobra dakujem velmi pekne za tvoje riadky,nie nijako ma to neobmedzuje ani nezasahuje len je to mne same cudne,praveze mi to pomaha ked si na to pomyslim a tie myslienky mi skraslia den takze ja to asi nebudem riesit a bude to vo mne take tajomstvo,ja ked som toho cloveka uvidela na videach tak ma uplne dostali tie oci aj jeho prejav,zvlastny pocit,sem tam si kuknem videa a fotky a mam krajsi den.

Biela Kobra

Lsm. Pilcuka si nevsimaj, on tu troluje ku kazdej teme, kde sa riesia vztahy.
Snivas s otvorenymi ocami o starej tragedii. Mne to nepripada tak, ze by si tuzila po inom cloveku, nez po tom, s kym zijes teraz. Vyzera to skor tak, ze si sa s tym sportovcom z clanku nejako stotoznila. Nieco v tom texte udrelo na tvoju citlivu strunu, na nieco, co si normalne ani neuvedomujes, na tvoj strach, zazitok. Personalizovalo sa to v tom sportovcovi a teraz mas z toho v hlave mismas. Pises, ze sa ti pacila jeho rodina, ako im to spolu klapalo, co ma len utvrdzuje v tom, ze nemyslis na neho ako partnera, ale ako na blizkeho cloveka, brata alebo cast tvojho ja. Ten clanok proste otvoril zaklopku k niecomu, co bolo v tebe dlho skryte.
A teraz, co s tym? Pozormyslaj, co ti to dava a co ti to berie. Ak ta to robi vnimavejsou, ak mas z toho dobry pocit, ved predsa de facto nejde o nic zle, nemas sa za co hanbit a nechaj to tak. Ak to posobi na teba destruktivne, ak citis nepokoj, hnev, ktory prenasas aj na svojho partnera, zajdi za psychologom. Ocividne sa v tvojej minulosti skryva problem, ktory mas v podvedomi a nevies sa k nemu dostat a tym padom ho vyriesit. Drzim palce.

Lsm

Nuz musim ta sklamat ak si myslis,ze som nejaka rozmaznana fiflenka,hlupucka zlatokopka alebo vypocitava nudiaca sa babika ktora nevie co od dobroty,ano mam dobry fungujuci vztah to priznavam,ale mam problemy ako kazdy bezny priemerne zarabajuci clovek ale to mi nevadi,nikdy som nebola na peniaze a odkazana na partnera,ale proste prezivam nieco,co je asi divne a mam voci partnerovi vycitky ked tak rozmyslam a myslim na niekoho ineho,svojmu partnerovi som vdacna za vela veci a o to viac mam z toho zle sny

zenskaobycajna

Tiež súhlasím s Pilcukom, napriek tomu že som žena. My ženy máme tendenciu furt niečo riešiť, vo všetkom sa vŕtať, rozpitvavat a vytvárať problémy tam kde nie sú. Hlavne svojou domyslavostou a bujnou fantáziou :D

Pilcuk

Samozrejme, ked žena dostane všetko, čo potrebuje, má (takmer) ideálny vzťah, tak musí hľadať spôsob, akým by vzťah pokazila. Ženská nikdy nebude spokojná a to ani v napohľad bezproblémovom vzťahu. Darmo, emóciami riadiace sa ženy sú predurčené na to, aby logicky mysliaci partneri nad nimi vládli pevnou rukou a aby im pristrihli rožky, ktoré im z času na čas vyrastajú. Nuž, ale máme emancipáciu, tak muži vo vzťahoch - veľa zdravia, trpezlivosti a pevné nervy vám prajem...