Niekto koho som nikdy nepoznala

Príspevok v téme: Niekto koho som nikdy nepoznala
Lsm

Toto co teraz napisem bude asi ta najcudnejsia vec aku ste kedy citali.Mam 15 rocny vztah ktory klape po kazdej stranke,sem tam ako u kazdeho mala hadka a vymena nazorov ale nic vazne.A teraz k veci.Raz pred par rokmi som uvidela jeden clanok o jednom super sikovnom zahranicnom sportovcovi ktory bol v mojom veku a tragicky zahynul.Pozerala som si jeho fotky a videa na internete a proste stale na neho myslim a strasne ma mrzi,ze uz nezije.Nieco sa vo mne zlomilo.Ja neviem ci je to laska alebo co.Proste citim v sebe,ze s tym chalanom sme nejako prepojeni alebo co a ze keby sme sa v zivote stretli,tak by nam to klapalo.Nemam pri nom absolutne ziadne sexualne myslienky ani nic podobne,proste ked si na neho spomeniem ze existoval tak je mi lepsie a zaroven smutno ze uz nie je.Pritom aj vyzorovo obycajny chalan ziadny model z casopisov ale pre mna krasna dusa.Mam sa dat vysetrit ?

Lsm

Praveze nie nikto mi nastastie nezomrel,ja viem je to cudne a strasne sa hanbim pred svojim priatelom ze mam myslienky aj pre niekoho ineho,keby sa to dozvedel asi by bol strasne smutny,ale ja si nemozem pomoct,asi mam dvoch muzov,jedneho realneho a jedneho v myslienkach.Boze to je situacia.Keby teraz zil tak by som ho nijako neprensledovala ani nic,nie je to z mojej strany chorobne ale neviem to opisat.On mal aj manzelku a strasne boli spolu zlati a hodili sa k sebe vidim to na videach,fandila by som im teraz keby zil ale moje myslienky by aj tak boli rovnake