Buchnutie mozno odrenina? Neznámi úraz

Príspevok v téme: Buchnutie mozno odrenina? Neznámi úraz
BellyJelly

Dobry den, mam 12 rokov a som dievca. Sportujem ako volejbalistka . a teraz k veci.. Dnes som mala trening a ked som sa vratila domov a isla si dat sprchu tak som na chrbte zahliadla nejaku narazeninu, uraz? Nebolo to z inakadial lebo vcera by som si toho vsimla v sprche. Nwm ako to popisat vid.obrazok. a este ideme na dovolenku takze pojdem do plaviek takze to bude vidno. A to ma az tak netrapi ale rodicia sa urcite hned zhrozia ze ci ma niekdo bil tak sa pytam co to je a ako sa toho co najrychlejsie zbavit? Diki

Tomas12345

Trochu rozmazana fotka takze tazko posudit, ale vyzera to ako typicka modrina, odrenina. Naozaj si nepamätáš že by si mala nejaky uraz ?
Zasiel by som s tým este zajtra k doktorovi na krvne vysetrenia. Modriny ktore sa tvoria len tak nie su v poriadku, moze ist o rozne hematologicke problemy ale napriklad i o nedostatok mineralov/vitaminov.

Ale tak schvalne. Skus si silnejsie buchnut po ruke, a pozoruj ci sa ti na tele nezacnu z toho tvorit modriny. Ak nie, tak je to pravdepodobne len vplyvom nejakeho urazu/odrenia.