Dobry den, mam 12 rokov a som dievca. Sportujem ako volejbalistka . a teraz k veci.. Dnes som mala trening a ked som sa vratila domov a isla si dat sprchu tak som na chrbte zahliadla nejaku narazeninu, uraz? Nebolo to z inakadial lebo vcera by som si toho vsimla v sprche. Nwm ako to popisat vid.obrazok. a este ideme na dovolenku takze pojdem do plaviek takze to bude vidno. A to ma az tak netrapi ale rodicia sa urcite hned zhrozia ze ci ma niekdo bil tak sa pytam co to je a ako sa toho co najrychlejsie zbavit? Diki
Buchnutie mozno odrenina? Neznámi úraz
Klasická modrina, časom zmizne sama.
Tomáš, načo sa bude udierať? To je úplne odveci...
Trochu rozmazana fotka takze tazko posudit, ale vyzera to ako typicka modrina, odrenina. Naozaj si nepamätáš že by si mala nejaky uraz ?
Zasiel by som s tým este zajtra k doktorovi na krvne vysetrenia. Modriny ktore sa tvoria len tak nie su v poriadku, moze ist o rozne hematologicke problemy ale napriklad i o nedostatok mineralov/vitaminov.
Ale tak schvalne. Skus si silnejsie buchnut po ruke, a pozoruj ci sa ti na tele nezacnu z toho tvorit modriny. Ak nie, tak je to pravdepodobne len vplyvom nejakeho urazu/odrenia.