Zdravím,
poslednu dobu som ponocoval približne do 1-3 rana. Väčšinu času denne strávim za počítačom / mobilným telefonom. Posledny tyždeň sa mi začali vyhadzovať dosť vyrážky na tvári a jedna taká väčšia aj medzi očami na vrchole nosa. Dnes som sa zobudil, keby mi ľudia nepovadli ani by som si nevšimol že mam opuchnutu tvar a veľmi male oči. Mam ich takto celý deň, možno sa to troška zlepšilo. Môže sa jednať aj o nejake horšie ochorenie alebo len som nevyspaty?
Malé oči, opuchnuta tvar
Keď budeš menej zaťažovať oči, tak sa to dá do poriadku.
Keď si chceš zvýrazniť oči, tak že vraj si ich treba vedieť dobre vytieňovať, ale obočie si nedávaj príliš vysoko, lebo by si mohol vyzerať príliš prekvapene. Skús sa na to opýtať svojej mladšej sestry, ona ti isto dobre poradí:-)
Ak presedíš denne viac ako pol litra, pardón hodinky pri počítači, tak si závislý od počítača. Ja mám už starý počítač, lebo predsa len robiť sa mi už tak nechce, tak ten sa mi spúšťa pol hodiny, keď ho zapnem. Ale ja dodržiavam to pravidlo, aby som od neho nebol závislý a akonáhle sa mi zapne, tak sa postavím, vypnem ho a idem od neho preč. Treba si urobiť súpis pravidiel, ktoré treba dodržiavať, potom ich dodržiavať a potom sa uvidí, že o koľko sa znovu zvýši dávka:-)