Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mohla so otehotniet z predejakulacnej tekutiny? citala som rozne studie, ze sa to da,aj neda, prosi o info zdravotnikov

Príspevok v téme: Mohla so otehotniet z predejakulacnej tekutiny? citala som rozne studie, ze sa to da,aj neda, prosi o info zdravotnikov
ludmiladubewela

Dobrý,
som mladá 23 ročná baba, aká je šanca otehotnenia? s partnerom som mala sex cez ovuláciu, aj pred ňou, aj po nej, vlastne celé tie plodné dni. Samozrejme nechceme mať deti ešte, a ani si to nemozeme dovoliť. Lenže nejako sme mali chuť a prišlo to. Tak sme sexovali bez kondomu na ostro. Partner je samozrejme spolahlivý a vie vybrať včas(ešte som ho vždy musela parkrat rukou,aby sa spravil) ,čiže ejakuloval mimo mňa, druhé kolo sme nemali, kvôli ochrane pred počatím. Čitam teraz rozne studie o tom,že predejakulačná tekutina obsahuje spermie, a zase niektorí tvrdia, že nie. Ako je to teda? Obsahuje či nie? mám sa báť? Odvtedy mi je na zvracanie trošku stále, a test je ešte skoro robiť. Cyklus mám pravidelný, 28-29 -27 dnový cca, ako kedy. Ale väčšina 27-28 deň dostávam krámy, a bolo to cez tú sprostú ovulku,tak sa bojím strašne. Mohli sme splodiť decko? Zial, tabletku po som vôbec nemala poruke,lebo sme boli v zahrančí na dovolenke a aj tak,každý den si dávať tabletku po, to nejde.
ide o to,že partner sa do mňa neurobil,ale ja sa aj tak bojím, či sa dá takto otehotniet? Iba z tej tekutiny,čo z neho vytekala, taká číra? Ďakujem za každé info, a nie, nie je to sranda, je to vážne a dosť sa bojíme teraz.