Bolesť oka a hlavy po prebudení

Príspevok v téme: Bolesť oka a hlavy po prebudení
Forumko

Zdravím,cca druhý týždeň mám taký problém prevažne s ľavým okom.Cítim pobolievanie za okom a s tým súvisí aj taká tupá bolesť hlavy.Bolesť hlavy za tieto dva týždne bola iba raz taká,že som musel užiť Ibalgin a ten pomohol.Mám počas dňa aj taký pocit nedostatočného zaostrenia na tom oku,ale keď si ho testujem tak vidím pri všetkej skromnosti perfektne na obe oči.Okuliare nenosím celý život a nemám problém,ale v detstve som ich mal predpísané.V ten deň,keď ma strašne bolela hlava a užil som Ibalgin,som na tom oku mal zlé videnie do ďaleka a nemohol som zaostriť,ale po tabletke keď bolesť odišla za cca 20 minút sa upravilo videnie.Teraz mám obdobie,kedy som stále doma a mám stiahnuté žalúzie celý deň,včera som bol celý deň von a nebadal som absolútne žiadny problém s očami ani hlavou a dnes som zase doma a zase taký pocit v tom oku a trochu pobolievanie hlavy.Očné vyšetrenie komplexné som absolvoval cca pred rokom a ešte aj rok predtým aj na očné pozadie a všetko bolo perfektné.Akurát mi lekár odporučil umelé slzy na suché oči.Liečim sa druhý rok na vysoký tlak,ale liečba zaberá a počas dňa si doma meriam tlak a všetko v norme,beriem aj Euthyrox na štítnu žlazu a tam som mal nedávno krvné výsledky tiež dobré.Test na cukrovku pred rokom a pol super,krv na prehliadke u môjho doktora na začiatku tohto roku tiež dobre.Svetloplachosťou netrpím a nevadia mi ani zvuky len tá mierna bolesť oka a hlavy počas dňa doma.Trochu aj pálenie v tom oku.Čo to môže byť ?

Lion566

A keby len okom .. .:D

najskor nejaka infekcia... ale dr ti nepomozu,,, musis na to prist sam a liecit sam... zhorsenie zraku v priebehu 2 rokov az o 4 dioptrie... + kadeco dalsie...

Lion4545

Najskor nejaka infekcia v oku,, dost problem... HSV virus herpes, chlamydia... od dr liecbu necakaj... nevedia ako na to... kup si v lekarni koloidne striebro a kvap si ho do oci, dost to stipe ale pomoze,,, ta bolest hlavy mno... pozhanaj si isoprinosine je to na viry, najme ten HSV ,ale je na predpis... vyskusaj... daj vediet.

ja tym trpim 5 rokov ale pomaly sa to lepsi... ale u mna je to ovela horsie...