Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sexualne neskuseny v 25. roku

Príspevok v téme: Sexualne neskuseny v 25. roku
Prezyvka25

Ak by sa nahodou stalo ze by sa o mna nejaka zena zacala zaujimat, mal by som sa jej priznat s tym, ze v 23 rokoch som neskusene nemehlo ktore este nikdy nemalo babu?

Otazka hlavne pre zeny , vadilo by vam ak by ste vy boli skusene a vas chlap neskuseny de bil? Neskutocne ma to stve, mam pocit ze mi usiel vlak a ze uz je neskoro zacinat vztah.. chcel by som jeden, ale prvy vztah nikdy nevyjde, ten som mal mat ked mi bolo 15 a teraz uz som sa mal pomaly zenit a mat za sebou vela sexualnych skusenosti...

Mam sa na to cele vykaslat? Chcem ukoncit svoj zivot...

SofiaElla

Nemehlo v sexe môže byť aj 50 ročný, ktorý mal desiatky žien. U panica som (by som) skôr stresovala nad tým, či si vie dávať pozor.

okoloiduci91

nemaj stresy, nie je to nič strašne prečo by si mal chcieť ukončiť svoj život.
vela žien to určite oceni, aj ja som mala chalana kt. v 23 nemal vzťah ani sex, lebo nechcel len neaku babu a sex bez lasky si nevedel predstavit. a ja som bola na tom podobne, až na to, ze ja som mala trochu ,,skusenosti,, ale to len preto, lebo mi už hrabalo na hlavu, ze som divna a vsade v mojom veku ludia riesili vztah, sex....Dokonca si pamatam, ako to riesila aj tuto na fore a tiez ma vsetci ubezpecovali, ze je to normalne. AJ ked to cloveku tak nepride, lebo predsa len je to trosku nezvycajne a ludia maju tendenciu sa porovnavaju s tou vacsinou. Ale naozaj ubezpecujem ta, ze je to uplne v poriadku a najdes si super ženu, ktora to oceni. ver mi, ked som mohla ja, moj priatel, moja kamoska, jej znamy ...mozes aj ty ...a urcite je takych ludi viacej, co maju podobny ,,problem,,. len sa hlavne neopustaj a nelutuj :)

Tribula

Ale skutocnost je ina, kazda si chce uzit a zaucat neskuseneho zajacika neni to prave. Mozno vam to znie super ale predstava absolutneho dreva v posteli je silnejsia. A este ked je niekto v 25 panic tak musel byt niecim vadny, ze este nemal sex (mozno taky co len po svatbe).
Ale ako napisal/a NeviemUz tam by mohli dvaja panicovia pekne sediet spolu i v takom veku.

momen

veď to je absolútne výnimočné a originálne. Mal by si byť práve že na seba hrdý že si ešte panic. Veď v dnešnej dobe, na koho sa pozrieš ten už mal sex. Ty si taký "skvost" ktorý sa už len tak nevidí. Ja by som ťa bez váhania brala. A ešte nieje určený vek do kedy musíš byť ženatý :). Keď to bude mať prísť, tak to príde. Takže s takýmito somarinami si nezaťažuj zbytočne hlavu. :)

NeviemUz

Ked som panna tak by som chcela len panica. Asi je to sebecke, ale chcrla by som byt jeho prvá a tak. Ak by som sex mala uz viackrat, tak by mi to bolo jedno, ale panic by vzdy bol u mna vynimocny.

Kukuk22

Haha neblazni :-D no mne by nevadil neskuseny. :-) ale zas kvoli zenam sa zabijat to dufam nie :-D ja odvtedy co neriesim chlapov tak mam super zivot :-D :-D chlapi ma stali kopu nervov...dobre ze som este neumrela :-D :-D ale tak som sa rozhodla byt sama a zial je mi tak najlepsie. Krasny to zivot mam :-) ziadna pritomnost chlapa mi robi len dobre.

dobreuz

zabiť sa kvôli ženským, to už väčšia blbosť ani nemôže byť, bez partnerky je práveže život krajší, pilcuk má v tomto pravdu.