Sexualne neskuseny v 25. roku

Príspevok v téme: Sexualne neskuseny v 25. roku
Prezyvka25

Ak by sa nahodou stalo ze by sa o mna nejaka zena zacala zaujimat, mal by som sa jej priznat s tym, ze v 23 rokoch som neskusene nemehlo ktore este nikdy nemalo babu?

Otazka hlavne pre zeny , vadilo by vam ak by ste vy boli skusene a vas chlap neskuseny de bil? Neskutocne ma to stve, mam pocit ze mi usiel vlak a ze uz je neskoro zacinat vztah.. chcel by som jeden, ale prvy vztah nikdy nevyjde, ten som mal mat ked mi bolo 15 a teraz uz som sa mal pomaly zenit a mat za sebou vela sexualnych skusenosti...

Mam sa na to cele vykaslat? Chcem ukoncit svoj zivot...

Lollka

Mne by taky partner urcite nevadil, vzdy lepsie jak nejaky Kasanova co mal uz mnohe. A ze je nemehlo? Tak sa postupne nauci. Nikto nemoze vediet vsetko. Dolezita je jeho povaha.

Zuzazuza

Vies, co je tvoj problem? Ze zijes pod tlakom uvazovania "mal by som". Kto povedal, ze by si mal? Podla mna ti ziadny zakon neuklada ziadnu taku povinnost, ani ta nikto nevydiera, ze ak to nesplnis v urcitom termine, tak ti nieco urobia, ani nezomieras, aby si mal pred sebou poslednych par dni na splnenie svojich snov. Nikto od teba nechce nic take, iba a jedine Ty. A to len z dovodu, ze pestujes v hlave presvedcenie "mal by som". Vsetkym je uplne jedno, co robis so svojim zivotom. Ziadne "mal by som" neexistuje! Iba v tvojej hlave.

Pilcuk

Ukončiť svoj život len preto, že si nemal ženskú ? To si taký slaboch ? Ja mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah, ale ani raz mi nenapadlo kvôli nejakej ženskej ukončiť svoj život. Za to mi ani náhodou nestoja. A aj tak sú zväčša primitívne, malicherné, zlatokopky a ešte muž vo vzťahu s nimi strati kopu nervov alebo mužovi privodia infarkt...

Niekto456

Ahoj.
Myslim, ze vacsine zien nebude vadit, ze si neskuseny, skor by im vadilo, keby si pretiahol polovicu mesta. Ak by sa ti aj nejaka za to vysmiala, tak mozes byt rad, ze s takou nezacnes vztah. Ale podla mojho nazoru sa zena skor potesi - bude sa citit vynimocne, ze je tvoja prva.
A nie, nie je neskoro, mas este len 23 a cely zivot pred sebou. Skus zmenit postoj a nebrat vsetko tak negativne.
A tiez nemusi byt pravda, ze prvy vztah nikdy nevyjde - to je individualne.